ahoj...predala som jednemu typkovi mobil za 50eur..teraz odomna ziada s5 peniaze vraj za to že som mu nepovedala že nieje odblokovany co som mu ale povedala !!! všetko prebehlo pri osobnom stretnuti mobil si pozrel a odkupil! o všetkom vedel ved preto aj
nie nemôže, mobil si pozrel, vedel o tom, navyše aj keby si mu o tom nepovedala tak si mu nespôsobila väčšiu škodu ako 300 € či koľko je hranica takže to nikto riešiť nebude.
mu povedz, ze ked bude otravovat, tak ides na policiu nahlasit, ze ti ten mobil ukradol... ovsem, ked si mu nedala vsetky papiere (ja si vzdy nechavam kopiu zarucneho a uctenku)...
@makacik haha,kupovany v zahraniči,čiže slovenské karty neberie... a kradnutý nieje určite len som dostala lepší tak mi je tento na nič. teda bol mi na nič.
@lenkaska1 ten tag na teba mal znamenat ,,ako lenkaska1 radi'' taka tupa nie som, aby som predpokladala, ze my mas nieco povedat ty. len ja som v zivote mobil v spolupraci s operatorom dodatocne neodblokovala, takze preto netusim, ako na to a keby sa ta ona chcela daco ohladom toho pytat, nech ma z toho vynecha. myslela som si, ze nepodrazdenemu cloveku dopne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
po prvé, neser ma s tými skratkami: s5....
To je už fakt trápne...
Zachvílu sa ani nebude písať písmenami, len smajlíci, čísla atď.
Po druhé, ak si mu ho predala kamarátsky, že od toho nemá bloček, tak môže ísť ..... vieš kam...
Ak má, tak to neviem.
Ale keďže máš 16 tak bloček si mu asi nedala
Vedel by že sa jeho vyhrážok bojíš, a ešte by pridal...
neviem či myslíš @klaudiqaaa alebo @nikolety23 , ale pokial viem, obe sú baby...
Takže neodpisuj JEJ ke´d už tak...
A obe ste baby..
A on napísal, neodpisuj mu...
Takže...
Mal napísať neodpisuj JEJ...
OMG...
Ked sa ti nabuduce ozve, povedz mu, ze ho ides udat ty za obtazovanie
Jednoducho sa majú vyjadrovať normálne, nie tam motať druhé cez deviate!
Proste to napísal zle...
A aj tak nikde nevidím napísané, že si s ním píše