Môže mi dať učitelka neomluvenú hodinu zao že som sa neprišiel od nej vypýtať, aby som mohol ísť lekárovi?
Dnes mi učiteľka dala neomluvene 3 hodiny, pretože som išiel lekárovi, a nebol som sa od nej vypýtať, ale ospravedlnenku od lekára mám. Čo vy nato?? Nedá sa otom nájsť nejaký článok v školskom poriadku?? alebo niečo podobné....?
čo je také ťažké na tom, ísť sa vypýtať? u nás dajú bežne neospravedlnenú hodinu, keď sa nejdeme vypýtať, preto keď niekto ide k lekárovi, tak má ospravedlnenku od rodiča
@patricius1511 zalezi na tom, co mate v skolskom poriadku...skus si ho precitat,)...u nas sa musis vypytat ked ides k lekarovi aj od triedneho aj od daneho vyucujuceho, z koho hodiny odchadzas....iank mas neospravedlnenu hod. ....takto to mame v nasom skolskom poriadku....
Mali sme 6 hodín 7 hodina triednická (triedna je strašne akčná tak máme každý týžden triednickú hodinu) potom som mal mať 2 hodiny voľné a potom daľšie 2 hodiny vyučovania....a po tej 6 hodine som išiel domov...
mna fascinuje ze u nas sa pocas skoly nemozeme vypytat dokial nemaju dopredu oznamene od rodica.. a ked mi v priebehu skoly pride zle tak sa mozem strcit O______o
@patricius1511 no, tak si sa mal vypytat od triednej.....aj ked si ju nenasiel, mal si ju haldat skor, alebo pockat na zaciatok hodiny...proste neuspejes, ak to tak amte v skol. poriadku...
@sorciera tak ja som dala mojej triednej mamu k telefonu a pustila ma, ale povedala ze sa to tak nema robit.. by ma zaujimalo ze ako lebo fakt mi v skole dosli strasne krce
a bavíme sa otom že som už plnoletý?? mal som prísť zanou a povedať jej že idem preč...a nemohol som čakať do zažiatku hodiny, pretože mi išiel autobus...
@patricius1511 tak si ju mal hladat skor...pocas celeho dna.....a co ked si plnolety....ak sk. poriadok kaze, ze sa mas pred odchodom vypytat z hodiny , mas sa vypytat, ci si plnolety, ci nie
my sa nemusime pytat ,ked sa nam za nou nechce ist tak dame papier vratnicke a ona ho da potom ucke takze nemusim ist za tou kravou a pol hodinu stratit tym aby ma konecne uz pustila
Mne chceladať neospravelnenú za to tiež. (ale na praxi majster)Lenže som už mal 18. Ona pičovala ja tiež , reku už soms vojpravny v škole ma držať nemožete ked sa vam nepači tak seruuus...
A nas v škole vratnici držali a neceli pustiť a vratnikovi som to povedal tak isto. Vzdy bolo OK potoms a ta piča bola stažovať tak som to argumentoval trochu inak
podľa zakona maš tri dni na to, aby si sa ospravedlnil ospravedlnenkou. Ak si to stihol, nemôže ti dať neospravedlnenú. Zákon je viac ako šk. poriadok.
To povedala moja mama, učiteľka na strednej škole.
môže ti dať ... to je aj v školskom poriadku ... ale ak by si isšiel za ňou a vysvetlil jej že si ju nevedel nájsť tak by ti to mohla zmazať ale to musíš byž milý k nej
hej moze pretoze sa mas ist pytat a idealne to mat pisomne pretoze ked ta cestou zrazi auto a mas byt v skole a ty z nej odides a ona o tom nevie ma stale za teba zodpovednost
@sorciera ja som to nenašiel, vravím, že to našla moja mama keď tak pozorne čítaš aj v školskom zákone, tak sa nedivím že si to nenašla... (tým nechcem povedať, že to tam určite je)
@filipkoo nie, ty si napisal, ze to povedala tvoja mama, nie ze to nasla.....najst to mohol hocikto iny .....tiez som stredoskolsky ucitelka.....takze zakon mam preluskany, preto sa pytam, v kt. zakone to je? lebo v skolskom nic take nie je...
@sorciera ... hej, tým, že som napísal, že to povedala moja mama, som určite myslel, že som to našiel ja v školskom zákone v paragrafe x odsek y... neznieš ako učiteľka.
Ale keď to tam nie je, tak to tam nie je, moja mama má tým pádom zlé info.
aspon pouzivam info, kt. su overitelne......ale tebe asi nic nehovori filozofia, pravo, ci nejake zakony....... a v podstate mi to je jedno, co si ty alebo tvoja mam myslis, ja som sa len chcela priucit...ale nemam sa od koho
bohužiaľ, tak ti treba, ja som teba priučiť nechcel ja som sa spýtal, ona mi odpovedala na otázku, ja som to tu napísal a napísal som zle. Hotovo. Keď vidíš, že pravdu nemám, tak povedz, že pravdu nemám, ale nemáš ma z čoho obviňovať
Veď neznamená, to je fajn toto zistenie môžeš brať ako dobrý začiatok pre tvoju "filozofiu"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nas v škole vratnici držali a neceli pustiť a vratnikovi som to povedal tak isto. Vzdy bolo OK potoms a ta piča bola stažovať tak som to argumentoval trochu inak
To povedala moja mama, učiteľka na strednej škole.
preto pisomne
a nerozblakuj sa jak jebnuty
Ale keď to tam nie je, tak to tam nie je, moja mama má tým pádom zlé info.
bohužiaľ, tak ti treba, ja som teba priučiť nechcel ja som sa spýtal, ona mi odpovedala na otázku, ja som to tu napísal a napísal som zle. Hotovo. Keď vidíš, že pravdu nemám, tak povedz, že pravdu nemám, ale nemáš ma z čoho obviňovať
Veď neznamená, to je fajn toto zistenie môžeš brať ako dobrý začiatok pre tvoju "filozofiu"