Moj problem spociva v tom, ze stojim z nemciny na jednotku, fakt znamky co tam mam su za 1. Mam tam milion 1, po jednej 2 a 3 ( trojku mam len preto, lebo ma vyhodila z triedy a nestihla som dopisat pisomku). No a ona mi chce dat na vysvecko 2. Akoze ja t
Je to nespravodlive ,ale takyto je vlastne cely svet.Mne zakruzkovali z odborneho vycviku 3.Kazdy prax flakal ,ale ja som poctivo chodila a ona mi tam dala3.Ja nechapem preco.Prirovnala ma k tym slabim ziakom ,ktorym dala tiez 3 a ostatni,co flakali a vedia mozno väcsie ho...ako ja maju 1 a 2 Je mi z toho na grc pretoze viem ,ze mam stalke milion zakazok od ludi,vsetci si ma vychvaluju v mojom odbore a ona krava mi dala taku istu znamku ako totalnym nemehlam z nasej triedy. Bolo mi az do placu a mala som sto chuti ist jej vynadat.Naozaj nemala pravo mi tam tak zhorsit vysvedcenie.Z ostatnych predmetov mam 1,2 a z praxe 3 je to taka pi...,ze sa ani nevyjadrujem
odvolanie? či aha, vyžiadať komisionálky... ak si myslíš, že si na 1ku, tak na tie komisionálky choď. za to, že ťa blbá učitelka nemá rada... kokos neznášam také zakomplexované svine, čo majú potrebu takto sa vybúriť
choď na komisionálky, tam ťa bude skúšať iný človek, a dostaň 1ku!!!!!
som vďačná Bohu že už mám strednú za sebou. Lebo sa mi presne stávalo že všetci sa ulievali a zlé známky som schytala ja. Alebo také niečo. A nikdy to gymplu nezabudnem. a že stredná ej krásny čas
no jasne...ak si si ista ze tu neminu vies na jednotku a tvoja profacka na tebe proste sedi tak sa daj proste preskusat komisionalne... u nas to tak raz na ZS spravila baba..sice jej to nevyslo ale tak ked si si ista ze t anema co prekvapit a vies celu neminu, za cely rok taaak potom chod... profacke padne sanka
samozrejme ze s tym daco mozes urobit teda aspon podla mna minule nam ucka na jednej hodine vysvetlovala ze mas plne pravo a je to vraj aj v skolskom poriadku mas plne pravo vedet za co preco aku znamku dostanes a ak nie si spokojna a nesuhlasis a myslis ze je to nespravodlive mas pravo to prekonzultovat s ucitelkou alebo s riaditelkou popripade komisionalne skusky .. ale to si len tak nenechaj
ok ti fakt znamky vychadzaju na 1 a nic si nevymyslas tak vyskusaj ist za niekym vyssie postavenym...co ja viem za triednou alebo zastupcom, riaditelom...musi si vediet obhajit tu svoju znamku
Skus sa s nou normalne porozpravat,myslim ze ak je to inteligentna osoba,bez problemov si to s tebou vykonzultuje...a ak nie tak potom ako tu uz Ayreen spominala-komisionalky
Ahoj ja mam tiez takyto problem:niektore ucky su .....Mne sa zda ze ucka SJ mi dava na vysvecku 3.preto ze sa najlepsie obliekam z nasej triedy a dokonca lepsie ako ucka a to mi vychadzaju tieto znamky :tri dvojky ostatne jednotky a len zo SJ trojka a pritom tam mam dobre znamky priemer je 2.04 a ide mi dat 3 na vysvecku a to som v 9triede .Ked som za nou bola tak mi odvrkla za z polrocnej previerky mam 3 tak aj na vysvecku mi da 3.Ona ma asi nepozorovala celi pol rok ako som sa zapajala a to nevravym o slohoch,iba ja z celej triedy som ho nemala odpisani z internetu tak som nasra..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
4. mno ja to mam podobne, obcas mam uz fakt slzy v ociach aj ja :/
choď na komisionálky, tam ťa bude skúšať iný človek, a dostaň 1ku!!!!!
a aby som nebola až taká trápna, tak hej môže bohužiaľ. a ked sa cítiš vážne na tú 1 tak s to bojuj chod za ňou alebo čo ale hlavne dačo rob