Môže sa človek, ak úprimne miluje svojho partnera, bezhlavo zamilovať do druhej osoby?
Hovorím naozaj o úprimnej láske, niekoľkoročnej, už aj so záväzkami. Lebo podľa mňa, ak niekto naozaj miluje, tak sa nenechá poblázniť druhou osobou natoľko, že je ochotný pre ňu obetovať všetko a to doslova. Hlavne, po pár dňoch. Stalo sa to môjmu "drahé
nemalo by sa to stať a ak sa to stane, tá "úprimná, niekoľkoročná láska" nie je až taká silná z jeho strany ako sa zdalo... lebo človek, ktorý naozaj úprimne miluje, nedovolí svojmu ja nechať sa poblázniť inou osobou...
@takzvany to bolo fakt dobrá poznámka a aj vtipná ,ale máš v konečnom dôsledku pravdu )
aké záväzky myslíš ?že s tebou spáva ?alebo aké ?to v dnešnej dobe už /žiaľ / nie je pre ľudí záväzok žiadny ,predpokladám ,že s ním dieťa nemáš ...
k veci : zaváhanie sa stane ..určite ..je blbosť ,ked niekto hovorí ,že sa to stať nemôže ak úprimne miluje ...stane sa všetko v živote ...jemné zaváhanie nie je problém to sa dá vždy vyriešiť a dá sa to vrátiť späť ,ale ako nechápemm ,on sa s tebou rozišiel ??kvôli nej ,či ako ?ak áno ,takn nestrácaj s ním čas ,lebo by ti to urobil v budúcnosti opäť ...ale mysliím ,že sú bežné také tie normálne zaváhania ...ked človek proste si nie je istý tým ,že chce toho partnera natrvalo ...aj ked je donho zbláznený ...ide lenn o to ,uvedomiť si ,čo je prvoradé pre dotyčného ...či mať stály vzťah s milujúcou partnerkou ,alebo flirty a nedozretosť ...
ja na tvojom mieste by som mu dalšiu šancu nedávala ,spraví to opäť ...a ak je ešte jeden z tých "dnešných " chalanov ,tak dovi dopo ,by som mu zakývala krásne ...a našla si iného
zamilovať sa može hocikto hocikedy... to je len posraná chémia, ide skôr o to ako sa ten človek k tomu postaví slabé osobnosti väčšinou nemajú šancu odolať..
@natuska6262 reagujem na "jemné zaváhanie nie je problém to sa dá vždy vyriešiť" to vravíš teraz, lebo sa ťa to netýka, no pochybujem, že by si takto uvažovala, keby tvoj frajer "jemne zaváhal" (= podľahol a bozkával sa s inou)... vtedy by si zrejme inak reagovala...
(p.s.: síce sa spolu nebavíme, no reagovať na teba vo fóre snáď môžem )
nie, nemyslim tymi zaväzkami to, ze so mnou spava. neberte vsetci ten moj vek ako samozrejmost..
Zaväzkami myslim manzelstvo a 2 deti. Bola som si nim 100% ista. Zrazu po 3-dnovej znamosti nas opustil, stal sa z neho uplne iny clovek. Zaplietol sa tiez s vydatou, s dietatom. Po par tyzdnoch z neho vraj ta zamilovanost opadla a chce sa vratit. Vobec tomu nechapem. Neverim, ze jeho laska ku mne moze byt uprimna. A co sa tyka toho vybehu... toho mal az prilis, inak by sme sa zrejme nedostali do tejto situacie. Ale ked clovek miluje, tak doveruje..
@kima1911 v tomto prípade je to na tebe či požiadaš o rozvod alebo dostane ešte jednu šancu... počula som aj o takých prípadoch kedy manžel podviedol raz a prišiel s prosíkom že už to nikdy neurobí a ani neurobil a tým sa ich vzťah ešte viac utvrdil. Ale samozrejme aj opačné prípady sú...
@vlcica1989 ano, urcite sa take stava, ze clovek podvedie, uvedomi si, ze spravil chybu.. ale v tomto pripade k tomu uvedomeniu neprislo vcas, podla mna. Az ked zistil, ze s dotycnou to vyznam nema a my sme predsa len jeho rodina. Tiez je rozdiel, ak sam si prizna vinu, olutuje, odprosuje. Tento moj zapieral este aj ked som mala dokazy v rukach. Ja som bola tym psychopatom, co si domysla, co neveri, co hlada suvislosti tam, kde nie su. Aj ked odisiel, tak to zvalil na mna, ze ho uz nebavi sa so mnou hadat, ze nase manzelstvo potrebuje pauzu. Pauzu na to, aby si on poriesil jeho novu znamost. Neviem, vidim to tak, ze keby mu to s nou vyslo, tak sa nevrati. On ma vsak stale teraz uistuje, ze ma naozaj miluje a mne to nejde do hlavy.
@kima1911 po tom prispevku @15 by som ho asi snazila sa vynechat zo svojho zivota, neverila by som mu. Nevyslo mu to a caka, ze budes jak naivna chudera ho lubit aj nadalej, odpustis mu a on bude v pohode. A ked pride nejaka dalsia, tak sa stane to iste... Sorry, ale dospely clovek v manzelstve a pri dvoch detoch by mal uvazovat inak. A uz vobec nie sa chovat ako teenager, ved toto nevyslo tak sak toto snad bude pokracovat, ved to sa nejak rozchodi....
Nnapriklad osobne poznam jedneho chlapa co za 8 rokov vztahu vystriedal kazdy rok nejaku slecnu akoze na dalsi vztah, lebo jeho bol udajne v troskach a takto to islo dokolecka, teraz zenaty a dieta. Nehovorim, ze to je tvoj pripad, ale ak je clovek vo vztahu stastny nema dovod podvadzat, opustit, a uz vobec nie vymenit!!! Co to je za picovinu pardon za vyraz, zvalit to vsetko na teba, klamat ti, tvarit sa, ze on za nic nemoze a potom este sa snazit vratit? Neexistuje... U mna by skoncil ako partner a manzel.
Brala by som to inak, kebyze sa trebars ma dve tri rande a prides na to a zapiera. By som ho asi prepleskla a uviedla veci na pravu mieru, ze nech sa uvedomi este pred tym, nez urobi hlupost. Ale nie ze sa odstahuje a potom sa doprosuje!!! A este ked mas dokazy, to je uz vrchol..
Moja odpoved je NIE, uz by som mu neverila nic co povie.
@kima1911 v tomto prípade ak zatĺka tak asi nie je čo riešiť
@interrupcio možno ti to nejde do hlavy ale stáva sa aj také. Dotyčný to oľutoval, sám sa priznal, ukončil akýkoľvek kontakt s milenkou a odvtedy je ukážkovým manželom a otcom
Podľa mňa ak niekoho naozaj miluješ, tak miluješ jeho a nikoho iného. Ak sa do niekoho iného zamiluješ, tak to už znamená že naozaj nemiluješ toho prvého, to proste nejde.
ano da a velmi lahko..toto je moj priklad...strašne ma chcel jeden chalan najprv som odolavala a nakoniec som sa dala snim dokopy..zo zaciatku to bolo tak ze on ma sialenee chcela ja jeho ani nie skor som snim bola preto lebo bol zlaty ako ma balil..po mesiaci si ma uplne ziskal a nemohla som ho spustit z mysli..ani neviem ako jeho laska pomaly upadala chcel am ale ja ho brutalne lubila..nakoniec asi pred rokom sme sa rozisli a zostali sme kamarati..,,mali sme tolko hadok od vtedy ale rakych riadnych iny na nasom mieste by sa aj avrazdili pri najmensom nenavideli..teda boli aj take momenty ze on am nenavidel ale ja ho chcem od vtedy a stale ho aj chcem aj ked nikto o tom neive ja to uhravam ale je to tak stale pi nom tuzim viac a a viac a uz to nevidrzim ich...vsetko som mu odpustila ani neviem ako..ach jaj laska je tazkaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aké záväzky myslíš ?že s tebou spáva ?alebo aké ?to v dnešnej dobe už /žiaľ / nie je pre ľudí záväzok žiadny ,predpokladám ,že s ním dieťa nemáš ...
k veci : zaváhanie sa stane ..určite ..je blbosť ,ked niekto hovorí ,že sa to stať nemôže ak úprimne miluje ...stane sa všetko v živote ...jemné zaváhanie nie je problém to sa dá vždy vyriešiť a dá sa to vrátiť späť ,ale ako nechápemm ,on sa s tebou rozišiel ??kvôli nej ,či ako ?ak áno ,takn nestrácaj s ním čas ,lebo by ti to urobil v budúcnosti opäť ...ale mysliím ,že sú bežné také tie normálne zaváhania ...ked človek proste si nie je istý tým ,že chce toho partnera natrvalo ...aj ked je donho zbláznený ...ide lenn o to ,uvedomiť si ,čo je prvoradé pre dotyčného ...či mať stály vzťah s milujúcou partnerkou ,alebo flirty a nedozretosť ...
ja na tvojom mieste by som mu dalšiu šancu nedávala ,spraví to opäť ...a ak je ešte jeden z tých "dnešných " chalanov ,tak dovi dopo ,by som mu zakývala krásne ...a našla si iného
(p.s.: síce sa spolu nebavíme, no reagovať na teba vo fóre snáď môžem )
nie, nemyslim tymi zaväzkami to, ze so mnou spava. neberte vsetci ten moj vek ako samozrejmost..
Zaväzkami myslim manzelstvo a 2 deti. Bola som si nim 100% ista. Zrazu po 3-dnovej znamosti nas opustil, stal sa z neho uplne iny clovek. Zaplietol sa tiez s vydatou, s dietatom. Po par tyzdnoch z neho vraj ta zamilovanost opadla a chce sa vratit. Vobec tomu nechapem. Neverim, ze jeho laska ku mne moze byt uprimna. A co sa tyka toho vybehu... toho mal az prilis, inak by sme sa zrejme nedostali do tejto situacie. Ale ked clovek miluje, tak doveruje..
Nnapriklad osobne poznam jedneho chlapa co za 8 rokov vztahu vystriedal kazdy rok nejaku slecnu akoze na dalsi vztah, lebo jeho bol udajne v troskach a takto to islo dokolecka, teraz zenaty a dieta. Nehovorim, ze to je tvoj pripad, ale ak je clovek vo vztahu stastny nema dovod podvadzat, opustit, a uz vobec nie vymenit!!! Co to je za picovinu pardon za vyraz, zvalit to vsetko na teba, klamat ti, tvarit sa, ze on za nic nemoze a potom este sa snazit vratit? Neexistuje... U mna by skoncil ako partner a manzel.
Brala by som to inak, kebyze sa trebars ma dve tri rande a prides na to a zapiera. By som ho asi prepleskla a uviedla veci na pravu mieru, ze nech sa uvedomi este pred tym, nez urobi hlupost. Ale nie ze sa odstahuje a potom sa doprosuje!!! A este ked mas dokazy, to je uz vrchol..
Moja odpoved je NIE, uz by som mu neverila nic co povie.
@interrupcio možno ti to nejde do hlavy ale stáva sa aj také. Dotyčný to oľutoval, sám sa priznal, ukončil akýkoľvek kontakt s milenkou a odvtedy je ukážkovým manželom a otcom
a myslím, že sa nedá milovať dvoch ľudí úplne rovnako..