Moze sa nieco "pokazit" ,ked stale vytahujem z pocitaca kabel od netu???
mozno sa vam to bude zdat cudne, ale toto je oficialni a jedini sposob, aby mi siel net oficialny preto, lebo mi to firma co poskytuje net, tak povedala, ze to mam stale robit
lebo ked napriklad potrebujem resetnut komp, musim kabel vytiahnut. to iste ked idem zapnut, musim kabel vytiahnut, potom zapnut, a ked nabehne windows, az potom mozem strcit kabel z netu do kompu no nieje to podla vas blbost???
A to aka firma ti dala taky manual ? A este mi povedz s akym odvodnenim Ze prosim Vas pane vytahujte si stale dokola kabel jak somar lebo my si nevieme nieco nastavit
@3 nazou radsej nepoviem lebo som zapol a zrazu nesiel, tak som zavolal tam ze co sa deje, a po niekolkich pokusoch, dosiel pracovnik tej firmy na to, ze musim vitiahnut kabel, zapnut komp, a az potom strcit kabel dnu. lebo ked som zapol komp z kablom dnu, unich ma to "vypina" takze som offline. lenze doteraz mi to slo normalne. len oni vraj menili nejake zariadenia v oblasti, abi boli v sulade z eu normamy( daco aj z vysiou rychlostou net).
@3 a este mi povedal nech kupim unich ten router alebo este jedno ine zariadenie, a ze mi to pojde v pohode. no ja nic kupovat nebudem, ked doteraz siel net normalne. a chyba je unich, lebo unich ma to vypina.
napis TS aka je to firma lebo ma to zaujima ktori "odbornik" toto robi nikd som to nezazil ze by sa musel vyberat kabel za kazdym zapinanim a vypinanim pc
Mno, neustalim vzberanim sietoveho kabla sa oze stat ze sa ti vstup do sietovej karty moze vybehat a pokazit. Moze sa pokazit samotny kabel ak ho nahodne vysklbnes.
mne ide kabel do switchu a potom do pocitaca a ten vypinam, pokial mas modem tak rovnako ako switch ho jednoducho vypni z elektriny. Pokial mas internetovy kabel rovno do Pc, ze nema ziadnu skrinku tak ho nevytahuj, nech ti hovoril ten tipek cokolvek, nemal by si to robit.
@Freedomko len pri zapinanii, takze tak ci tak ho musim vytahovat, pokial nechcem volat na zakaznicke centrum kazdii den, nech ma zapoja .
@Tomicek27 musim, inak ma vyhodii unich zo systemu, a musim volat nech ma zapnu naspet.
@Tomas a vies jak to lezie na nervy, ze musim kabel stale vytahovat ? ale technik co mal prist na druhy den a pokusit sa to nejak spravit ( co je blbost, lebo nic z tym nespravy kedze vsetko co mi vraveli cez telefon som skusal a nepomohlo) ide asi z australie, kedze za tyzden neprisiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
poprosim slusne, dakujem
napis TS aka je to firma lebo ma to zaujima ktori "odbornik" toto robi nikd som to nezazil ze by sa musel vyberat kabel za kazdym zapinanim a vypinanim pc
mne ide kabel do switchu a potom do pocitaca a ten vypinam, pokial mas modem tak rovnako ako switch ho jednoducho vypni z elektriny. Pokial mas internetovy kabel rovno do Pc, ze nema ziadnu skrinku tak ho nevytahuj, nech ti hovoril ten tipek cokolvek, nemal by si to robit.
@Tomicek27 musim, inak ma vyhodii unich zo systemu, a musim volat nech ma zapnu naspet.
@Tomas a vies jak to lezie na nervy, ze musim kabel stale vytahovat ? ale technik co mal prist na druhy den a pokusit sa to nejak spravit ( co je blbost, lebo nic z tym nespravy kedze vsetko co mi vraveli cez telefon som skusal a nepomohlo) ide asi z australie, kedze za tyzden neprisiel
takze je to riadna blbost a vyriesili by to dva prikazy a usetril by som reset pc lebo to vypojenie kablu
ale sak lamy navzdy
@tomas si predstav ze kazde rano vyberat z pc kabel a zastrkavat ho dnu