Zdravím. Raz som už založil tému, v ktorej som sa pýtal, či môžem používať procesor bez chladiča, pretože som plánoval kúpiť nový lenže predávali ho bez chladiča. Odpoveď bola nie. Tak ma napadlo, nedalo by sa urobiť tak, že chladič kúpim od iného proceso
jasne, ze moze, pribalene chladice k procesorom su vacsinou aj tak slabe, staci dat pozor na kompatibilitu a hlavne nech je spojeny s tou pastou, ako pisal @5
ja mam namontovany aj na grafickej, sice bez pasty, ale kebyze nemam ,ta moj šrot davno odide. Ked kupuješ, tak kupeš čim lepši, nič sa nestane ak kupiš chladič s rozmermi zdroja. Vzrobcovia narocky davaju slabsie chladice, aby laik kupoval nove procesory
@ari111 ak si sa este nerozhodol ktory chladic kupit tak ti odporucim Be Quiet Dark Rock-robi sa s jednym alebo dvoma ventilatormi,ja mam ten vacsi ale mam pocit ze by mi stacil aj ten mensi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov