moja profka sa mi za každú cenu snažila znemožniť ísť na výšku, tak si vymyslela stratené ospravedlnenky a chodila za mnou každú jednu hodinu že ak jej nedoniesiem do XY minút ospravedlnenky (z domu!! ) tak že mi dá trojku zo správania.. keď tak za mnou chodila už týždeň narovinu som jej povedala že nech mi dá aj šestku lebo známky zo správania zaujímajú aj tak len staré komunistické zdochliny jak je ona.... a som na výške no problem...
@interrupcio povedzme, ze ako stredoskolak si dostal dvojku zo spravania, lebo si vela vymeskal. ktoru vysoku skolu zaujima tvoj postoj k povinnej dochadzke? na vyske nebudes chodit na predmet s povinnou ucastou, tak ho nespravis, tvoja vec, peniaze od statu za teba zobrali. stredna skola len nema paky na decka, lebo pocas povinnej skolskej dochadzky ich nemoze vyrazit a este aj po nej su s tym komplikacie. vysoka skola ta necha, aby si sa pretlkal sam, tak koho zaujima, ci si harant? aj tak sa s tebou nikto v skutocnosti babrat nemusi.
@klaudiqaaa vďaka za tvoj komentár, podobnú komunistickú učiteľku mám aj ja, ale ešte som ju našťastie nenasral tak veľmi aby mi toto robila
@interrupcio ale na výške je to bežné že študenti neprídu na každú skúšku. ale tak či tak to že si študent ulial pár hodín na strednej neznamená že to bude robiť aj na výške.
@cupcake007 áno teraz pravdepodobne napíšeš že tvoja mienka o osemročných gymnáziach sa výrazne znížila
@klaudiqaaa a mne ju dali tu trojku lebo mi neuzanli ospravedlnenku od zibara kedze som ho mala v inom meste ako kde som studovala takze som bola mimo niekolko hodin mi to proste neospravedlnili tak teda trojka s podmienecnym vyhodenim len preto ze profka bola zakomplrxovana krava a neznasala ma vsetci ostatni mi to ospravedlnili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@12
@interrupcio ale na výške je to bežné že študenti neprídu na každú skúšku. ale tak či tak to že si študent ulial pár hodín na strednej neznamená že to bude robiť aj na výške.
@cupcake007 áno teraz pravdepodobne napíšeš že tvoja mienka o osemročných gymnáziach sa výrazne znížila
@mojdedo to sa ešte uvidí