Môžem íst na policajnú školu ked mám silé okuliare
chcel by som íst na policajnú školu v pezinku ale neviem či bi ma tam kôli zraku zobrali.Keby bolo treba tak by som išiel aj na operácu očí.Mám totiž dioptrie osmičky.A ešte by som sa chcel spítat či je tá škola len pomaturitné štúdium, alebo aj normálna
stredna policajna neni je len stredna dopravna a to je pekna pi*ovina wem to lebo na nu chodim :/ ale su aj horsie skoly a co sa tyka vysiky zatial wem ze v ba je policajna akademia a sa mi zda ze este aj nekde inde su ale newem to 100% ohladom tych okuliarov ti newem poradit
Myslim, ze na tu skolu sa da ist tak, ze si das prihlasku do policajneho zboru a ked ta vezmu, tak ta tam poslu oni. Nieje to klasicka stredna skola na ktoru sa ide so zakladnej.
Vieš, kvôli okuliarom sa ti tu nikto smiať nebude, ale kvôli prvopisu ťa tu ukameňujú. Neviem si predstaviť, že človek s takýmto pravopisom chce vôbec niečo študovať. To tak lopatu do ruky a dovidenia. Inak problém budeš mať, keďže jedna z podmienok je výborná kondícia a úspešné vykonanie tých športových prijímačiek či čo to je a to s okuliarmi môže byť problém. V prvom rade pracuj na pravopise a potom si kúp šošovky a bež za policajta. Ale skôr nie!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov