@5 opakovat predmet jasne, ze mozes ked nemas zapocet. ved opakovat predmet sa da len ked ho failnes, a ty si ho failla uz na zapocte, takze vyhovujes podmienkam prenasania
@fallenangelx mozes si prenies predmet do dalsieho semestra, teda pokial mas zapocet spraveny Potom sa vacsinou ten predmet opakuje, alebo po dohode z uč. si dohodnes na zapocte a skuske aj tak sa da, ale maloktory ucitel s tym suhlasi
Prečítaj si študijný poriadok... Tam máš napísané formy hodnotenia... Ak je medzi nimi skúškou a zápočtom... tak si došla na tento rok Ak nie, a formou je len skúška, prípadne priebežné hodnotenie, tak by si sa mohla pokúsiť presvedčiť profesora, resp. dekana, že takýto podmieňujúci zápočet je v rozpore so štud. poriadkom...
na niektore predmety ked som nemala započet tak soms a nemohla prihlasit na skusku no na tento z ktoreho mi ho dat nechce sa už možem prihlasit aj ked ho nemam
@10 ak nemas zapocet nemozes ku skuske. proste predpokladam, ze toto bude na vsetkych skolach stejne. dovod preco ti ho nedal/neda je vlastne uplne ukradnuty. odpoved znie proste bez zapoctu ku skuske nejdes
@fallenangelx Možno si to učiteľka rozmyslela a nakoniec ti ho dala, nie ? Okrem toho, ak si mala priveľa absencií, tak tie sú dôvodom nepripustenia ku skúške... Ak si zápočet úspešne absolvovala, dosiahla stanovený počet bodov, tak nie je o čom, mala by si byť pripustená ku skúške z tohto dôvodu. Na druhej strane, ak máš priveľa absenčiek a nemáš ich nahradené, tak nebudeš pripustená práve kvôli tým absenčkám, ale v každom prípade to je úplne iný inštitút a nemal by vplývať na hodnotenie zápočtu...
@fallenangelx nie je začo, ale na získanie zápočtu nestačí len účasť na písomkách/zápočte, ale je nutné ten zápočet aj spraviť A to, že si ho spravila nevyplva z toho, čo si tu písala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
noo ale vlastne aj ked som nebola na skuške si predmet možem preniest ?
@3 dobra pesnicka
haha ....
mne ho nechce dat len zato že som si nebola nahradit nejake cvicenia tak neviem či teraz nebudem moct ist ani na skušku
na niektore predmety ked som nemala započet tak soms a nemohla prihlasit na skusku no na tento z ktoreho mi ho dat nechce sa už možem prihlasit aj ked ho nemam
Dakujem x) konečne nejake normalne vysvetlenie hadam mi ho da pretože pisomky som písala aj všetko len to nenahradene cvicenie
no nič.dakujem