sak oni ani spolupracovat nebudu. Len si najlepsie si najst 2 ktore maju rozdielny styl vyhladavania virusov a bacha lebo niekedy sa stane ze antiwir1 nade ako virus antiwir2...
hejjj, nieee, nemozes mat dva antiviraky, teda maj si ich, ale ja viem tak, ze neodporuca sa mat, naco ti to prosim ta je? staci ti jeden, ked budes mat dva, moze jeden brat toho druheho ako virus a pomazat blbosti...neradte mu zle
Jeden antivirák stači. A mať ich viac je hazard, po prvé zbytočná zaťaž a po druhe je sranda keď sa ti do kompu dostane nejaky neškodny trojan ale vyrúti ti to komp z normálu pretože aj jeden aj druhy ho zistia a potom už len vyhadzuje errory.
Najjednoduchšie je odstrániť ten najväčší vírus a tým je windows a bootnuť tam nejakú distribúciu linuxu - najlepšie nejaký slackware aby ste sa nevedeli pohnúť
Ale keď sa už rozhodnete ostať pri windóze tak jednoznačne slovenský výrobok od Esetu + spybot search and destroy + k tomu nejaký dobrý firewall.
Ale co to trepete? Jaky pomaly net? Net je pomalsi len vtedy ked antiwir zacne updatovat databazu (to si mozte nastavit tak aby sa nekryli). A pocitac to spomali len ked sa spusti test - aj to sa da nastavit aby sa neprekryvali. Tak co z toho robite vedu??
Btw vacsinou sa odporucaju 2 antiviraky z dovodu, ze ziadny antivir nevychyta vsetky virusy.
+ ako uz odznelo najlepsie je zapnut firewall, bahodit nejaky antispyware, antivirak a este ako bonus by sa zislo prihodit "anti-root kit" (ale nie je to nutne) a ked sa nastavia pravidelne testy a updaty, tak pohoda
Chavez: tu "mudrost" ktoru si napisal mas z kade? Mozem ta aj citovat aby sme sa chapali:
"Btw vacsinou sa odporucaju 2 antiviraky z dovodu, ze ziadny antivir nevychyta vsetky virusy."
mat 2 AV je nieco podobne ako nemat ziaden AV. Tak isto je to aj s firewallom pokial su obidva softwarove.. Ak je jeden HW a druhy SW tak je to v pohode..
ja mam avast a nieco na tie spami a somariny a ide uz 3 roky a tento rok si kupim cez prazdninu novu debnu na dalsich par rokov a zase som spokojna tyzden brigady v anglicku a je to
Kazdy antivirak spomaluje pocitac, kedze zerie systemove prostriedky tzn. pamat, kde je ulozeny a urcite % z vykonu procesora. Pretoze kazdy normalny antivir ma uz dnes rezidentnu ochranu, to znamena ze bezi na pozadi... takze z tohto dovodu cim viac antivirov, tym pomalsi komp...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ýýý...
Ale keď sa už rozhodnete ostať pri windóze tak jednoznačne slovenský výrobok od Esetu + spybot search and destroy + k tomu nejaký dobrý firewall.
Btw vacsinou sa odporucaju 2 antiviraky z dovodu, ze ziadny antivir nevychyta vsetky virusy.
+ ako uz odznelo najlepsie je zapnut firewall, bahodit nejaky antispyware, antivirak a este ako bonus by sa zislo prihodit "anti-root kit" (ale nie je to nutne) a ked sa nastavia pravidelne testy a updaty, tak pohoda
Ja sa v tejto teme citim stratena!!!
"Btw vacsinou sa odporucaju 2 antiviraky z dovodu, ze ziadny antivir nevychyta vsetky virusy."
mat 2 AV je nieco podobne ako nemat ziaden AV. Tak isto je to aj s firewallom pokial su obidva softwarove.. Ak je jeden HW a druhy SW tak je to v pohode..
Ale ak cches aby sa ti spomalil PC tak nech sa paci. zradostou si to daj.
Najlepsie avsak co by som aj odporucal nemat zaidni AV, preco? nevies o virusoch. Vlastne ich nemas lebo o nich clvoek ani nevie.
A ked daco dostanes tak to zistis. Ale tym, ze nebudes robi kokotiny za PC sa ti fakt nemoze skoro nic stat.