potrebujem pomoc. som pripojeny na internet cez sietovu kartu a chcem si spravit domacu siet. na to potrebujem dalsiu sietovu kartu. tu povodnu mam integrovanu na zakladnej doske. mohli by mi fungovat obidve naraz?
Ty jebe, mozes mat aj 5 sietovych kariet naraz, uplne normalna vec. Drahsie dosky maju hned na doske 2 sietovky. Kolky si ich tam das tolko ich tam budes mat.
Otazka mozno znie ci by sli aj premostit. Mam odskusane ze WiFi karta ide premostit s drotovou sietovou kartou proste klasika na ethernet kabel ale nemam uz odskusane ci by sla Wifi s dalsou Wifi alebo dve drotove sietovky medzi sebou teda opat klasika na ethernet kabel.
ano mozes, ale zbytocne... a nesom isty ci by spolupracovali.
radsej si kup nejaky mini router (taka krabicka) a mas to aj bez dalsej karty. Dokonca router ti vytvori privatnu siet a "oblbnes" aj svojho providera, lebo zmluvu mas asi na jeden PC...
Alebo ked nie router, tak switch, ale router skor.
Router bo ja potrebujem bezdrotovu siet ale iba s jednym PC a na tom PC net stale byt nemusi iba ak budem ja zapnuty a switch je na ethernet teda ak uz nepisem kraviny v tom ze ak existuje aj bezdrotovy switch ale to asi nie... No a preto by mne bolo vyhodnejsie kupit but este 2 WiFi mne do PC a do druheho PC alebo 2 ethernet sietovky a hodit kabel krizeny.
prosim vas mam dve sietovky jedna je na lokal set ta ide pohode ale druha nejde ta co ma byt na internet .. co to m moze byt za chyba ? ... druhu sietovku ani neukazuje :o dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
radsej si kup nejaky mini router (taka krabicka) a mas to aj bez dalsej karty. Dokonca router ti vytvori privatnu siet a "oblbnes" aj svojho providera, lebo zmluvu mas asi na jeden PC...
Alebo ked nie router, tak switch, ale router skor.
2 sieťovky sú ti dobré iba ak by si chcel 2 siete, jedna by bola na net, a druhá doma, kde by net nebol.