Ahojte, potreboval by som poradit. Je tu jedno dievča, ktore sa mi platonicky páči už niekolko rokov, len nikdy som nemal príležitosť sa snou nejak zblížiť. A zhodou okolností je to najlepšia kamarátka mojej bývalej a chcel by som ju pozvat niekam von. L
zalezi od toho ako velmi ta mala rada kym si chodil s kamaratkou a ako ste sa rozisli lebo ja byt ta kamatatka a myslim si o tebe ze si hovado (pekne povedane) tak ti to jasne a strucne vysvetlim ze takto nie (naco to poviem kamaratke a stravime vecer nadavanim na to aky si chuj
...hej lenže sme s mojou byvalkou uz priatelia..ale o to ani az tak nejde ze co si pomysli moja ex...ale ona..proste raz som jej spytal ze ci by nesla niekedy somnou a povedala ze ano ale mal som ten pocit ze to hovori len zo slusnosti...
Pozri sa ak s tebou kamarátka tvojej ex pôjde, tak ti tvoja ex môže byť ukradnutá, proste ju pozvi a uvidíš...A ako si povedal, že už ti raz povedala že by šla, tak nerieš či to povedala len zo slušnosti alebo nie ak pôjde tak pôjde ak nie, nie.
môžeš, otázne je či s tebou pôjde ona, keď sú naozaj najlepšie kamarátky.. napríklad ja by som určite nechcela chodiť s bývalým mojej najlepšej kamarátky.. už len z princípu
@midnight tebe teraz o co ide akoze? pohonit si ego alebo co? beruc do uvahy fakt ze sme sa naposledy bavili pred vyse rokom? a nebavime sa minimalne pol roka?
@rogin pozvy ju....to je tazko zariadit aby si nahodou enmyslela, ze chces nieco viac.....ja som raz takto kamosku zavolal do kina a nemyslel som to vobec tak ze by som po nej chcel ist, len som nechcel ist sam a ona mi hned ako prve na to odpisala, ze ona ma rada niekoho ineho, ze mna berie iba ako kamarata. Ona si hned myslela, ze po nej idem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Tu si povolenie nehladaj, bež!
I ked tu je možnosť, že ona bude mať v hlave obmedzujúce myšlienky práve kvôli tej kamoške, takže nebude chcieť...
O nič neprídeš, zbytočne si to len komplikuješ!
Daj si 20 zdravasov a dva tucty rán bičom.
si neskutocne trapny
fuuuu ale si kurva silny chlapec ide ti ano ano