Môzes ale povedz mi potom naco ti to je? Ak chces pribrat(nevies pribrat) a nevadi ti tuk tak Gainer. Ak chces nabrat len svaly a lachko priberas do tuku tak Protein. A ak chces chudnut tak uprav stravu a viac cvic. L-carnitin je na taku . Ak si myslis ze spalovač na teba zeberie pri tom ako budes jest same blbosti tak to si na omyle. Mozes brat kludne aj Lipo 6, Animal Cuts a nic ti nepomoze pokial nezmenis stravu.
@pisik lebo vyrabaju z najkvalitnejsich surovin, zameriavaju sa na stravitelnost a zdravotne hladiska miesto chuti a zbytocnych blbosti a ked si pozries nejake hodnotenia tak je to jedna z najodporucanejsich znaciek
@carpathian poštudujem trošku, možno naďabím na niečo nové (pýtal som sa so zvedavosti, snáď to nevyznelo nejako urážlivo) .. ja si kupujem v poslednom čase od nu3tion.com ... tiež sa nezameriavajú primárne na chuť a sú cenovo dostupnejší
@pisik tu znacku som si samozrejme vsimol, ale trosku sa bojim toho ze su taki lacni a tiez ze je to relativne novsia znacka. Ale nevravim, moze byt ze je dobra.
Inak ja som vegan takze si kupujem vegan protein a ten od Reflexu je velmi kvalitny. Ale aj klasicke srvatkove maju kvalitne, lenze je drahy oproti inym znackam. Ale ked to porovnas s kvalitnymi znackami, tak je cenovo cca rovnako, resp. aj lacnejsi.
Urcite si o Reflexe precitaj, je to fakt super znacka. Dokonca maju filozofiu, ze sa snazia co najekologickejsie vyrabat a este aj tasky do ktorych balia produkty su ekologicke. Proste firma, ktoru rad podporim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Gainer aj L-carnitin je kokotina. Preco radsej nezapracujes na strave a nekupis si poriadny kvalitny protak? Napriklad od Reflexu, najlepsia znacka.
Inak ja som vegan takze si kupujem vegan protein a ten od Reflexu je velmi kvalitny. Ale aj klasicke srvatkove maju kvalitne, lenze je drahy oproti inym znackam. Ale ked to porovnas s kvalitnymi znackami, tak je cenovo cca rovnako, resp. aj lacnejsi.
Urcite si o Reflexe precitaj, je to fakt super znacka. Dokonca maju filozofiu, ze sa snazia co najekologickejsie vyrabat a este aj tasky do ktorych balia produkty su ekologicke. Proste firma, ktoru rad podporim