nechapem, ale spomenula som si na jednu skupinu na fb, ktora znela "hladam dievca z tesca z kamenneho namestia z BA 13.6.2010" teda tak nejako, uz si to presne nepamatam, typek tam aj opisoval ako sa na seba pozreli a on bol hanblivy oslovit ju tak ju takto hladal
...Miesto toho, aby ste sli za dotycnou/nym a poklabosili. Zistili meno, cislo dohodli rande, tak ju/ho budete silno bez nadeje na uspech, naslepo hladat po nete !
pri tejto pesnicke sa vzdy smejem ked pride cast "pockal som ju kym sa ODKROJI" ... predstavim si ako berie noz a odkroji zo seba daku cast vas to nenapadlo este?
@nobile panebože ja ju teraz nehľadám už som dohľadal a to bolo strašne dávno ... a po 1. som sa s nou rozpával len okolnosti spravili to že odišla skoršie než človek sa stihol na to meno spýtať + interne som riešil ako posledný bolo to pred rokom a účet tu mám nieč ocez 3 mesiace ... mňa len tá otázka s pesničky zaujala tak som sa spýtal nič viac by som za tým nehľadal
@nobile to by som neurobil najprv by sme sa museli stretnúť a iskra by tam musela byť ... nechcem si nájsť vzťah cez internet ... to je proti mojím zásadam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
...Miesto toho, aby ste sli za dotycnou/nym a poklabosili. Zistili meno, cislo dohodli rande, tak ju/ho budete silno bez nadeje na uspech, naslepo hladat po nete !
LMFAO LOL ROFL
Nebolo jednoduchsie dotycnu oslovit, ako sa teraz kade-tade registrovat ?
You made my day !
Dobre teda, zachranil si to
...Si len spammer ...
Za 1305 dni tu mam jedno, takze z mojho hladiska asi ano
...Nevadi, aj s tym sa da existouvat
...Co tie lichotky ? Na rande s tebou nejdem, to si vyhod z hlavy ... :/
@25 stáva sa