Ja neviem ake fakty akoze cakas? :d ked tam mas natiahnutu gumu z gati tak ano, je to mozne.. ak nosis jednorazove co maju tenku gumicku tak nie.... ak nosis zavazujuce tak uz duplom nie
@slackerbitch ak nevieš byt milá bez toho ,aby si ma mala potrebu zosmiešňovať nepotrebnými komentármi, ostaň prosím ticho, 3x sa silno nadýchni a vydýchni a nešír toxické správanie dalej. Ďakujem . Prajem pekný večer-
Ano toto je velmi toxicke spravanie.. ja som celkovo najtoxickejsi birdzak ty sa nadychni zopar krat ak myslis ze toto je zosmiesnovanie teba, sak ani neviem kto si ale ok
Nie. Ak nemáš za ušami aspoň centimeter hrubú silno utiahnutú gumičku, že ti vyslovene od toho uši odstávajú a nenosíš rúško 23 hodín denne tak nie. A to by ešte muselo byť dlhodobo. Ja mám na rúšku úplne tenučkú gumičku ako na jednorazových rúškach a to nie je pomaly ani cítiť za ušami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov