môže..ja som tiež podjebala...a čo?...teraz by som to už nikdy neurobila..nie je dôvod to robiť znova a pokaziť všetko pekné...najmä ak ťa má naozaj rád....
@sandy114 prepáč ja som len narážala na to, že toto už je druhá diskusia dnes kde sa vyskytuje toto slovo a tam po 30 príspevkoch autorka napísala "Sme sa len bozkávali"
no ale aj tak... ja som tiež mala "vzťah" s chalanom, ktorý bol taký a pol roka za mnou behal, tak som si po pol roku povedala, že mi dám šancu (ale brala som ho s rezervou)... a hoci mal reči, že on je taký len keď je sám a že keď má priateľku tak je verný, tak ma podviedol... no ja som sa z toho smiala
@stexie aby to nevyznelo že som nejaká pesimistická kurva, tak ja verím že sa ľudia menia... Ale pochybujem, že sa zmení kurevník čo má (tipujem) okolo 16...
co den to niekolko sprostych co tu place kvoli magorom...bez urazky ale zacnite rozmyslat...a mozne je vsetko ze sa moze zmenit ale co je vela je vela ,mala by si mat k sebe samej uctu a odpustit si take individuum
@stexie zmenit sa moze... ale len ak to bude chciet on ... SAM KVOLI SEBE.. nie kvoli tebe... aj ked motivacia je to riadna zmenit sa kvoli niekomu ... ale slaba mam taky dojem a nie dlhotrvajuca
kazdy sa moze zmenit ked ma rozum ak ta nejaky clovek podvedie nechaj to tak a ho chces ty on teba nie tak to necha o rok sa rozvedie zo svojou prialelkou a pride za tebou ver tomu co chces nepocuvaj druhych rob si to podla seba ak nechces by otcudzena niekym kto ta velmi nastve nenechaj sa vytocit nenechaj sa vyuzit druhym chod za tym co chces!!!
mozu...a nemusia..a to nie len v podjebani...v comkolvek...zalezi to od cloveka a od motivacie..ak je motivacia, je tam vacsia sanca na uspech pri zmene.. ak motivacia neni..tak sa zmena nedostavi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
btw prečo pri podvode len s bozkávaním používate automaticky slovo podjebe???
no ale aj tak... ja som tiež mala "vzťah" s chalanom, ktorý bol taký a pol roka za mnou behal, tak som si po pol roku povedala, že mi dám šancu (ale brala som ho s rezervou)... a hoci mal reči, že on je taký len keď je sám a že keď má priateľku tak je verný, tak ma podviedol... no ja som sa z toho smiala
@stexie aby to nevyznelo že som nejaká pesimistická kurva, tak ja verím že sa ľudia menia... Ale pochybujem, že sa zmení kurevník čo má (tipujem) okolo 16...
ale môj osobný tip by bol, že ťa odrbe
@vsetkynikyobsadenedoboha ja neplačem a jediného sprostého tu vidím teba. Normálne sa pýtam. Keď sa ti to nepáči tvoj problém. Prajem pekný večer
@mm47 a ty si idiot. Kde sme sa dostali?