ja s priateľom sme mali odlišnú partiu,ale nejako sme to zlúčili a vacsinou chodievame von vsetci spolu a samozrejme raz za čas sa organizuje zvlášť dámska a pánska jazda
o jeho najlepšej kamarátke a pár veľmi dobrých viem to mi nevadí
keby s nejakou inou tak bude hááádka
on to musí znášať, lebo ja mam skoro samych kamaratov velmi dobrych, skoro ziadne baby.. ale doveruje mi aj ked to vidim na nom ze vnutri ho to trochu sere
no u mna je to tak ze ja nemozem tak ani on..a vyhovuje nam to ..ale keby som chcela ist s dakym tak aj jemu by som dovolila nemam rada nerovnopravnost..
Moja priateľka nechodí s nikým iným von, a vlastne som aj rád lebo som celkom žiarlivý Obaja sme viac-menej vylúčení z kolektívu, nemáme veľa priateľov.. skorej by som žiarlil keby pravidelne chodila von s niekým s kým je jej lepšie ako so mnou, akoby ma bez citov k tomu druhému s niekým podviedla.
@anetaaa on tvrdi ze ho to nesere ale pod vplyvom alkoholu mi začal hovoriť teórie že chodia so mnou von lebo chcu aby som ich začala mať radšej a potom naňho kašlala aaa.. to je na dlho
môj priateľ nechodí vonku s neznámymi babami ,len sem-tam s kamošmi z výšky ..avšak tých ja vôbec nepoznám ...ale ja mu bezvýhradne dôverujem a čo sa týka mna ..ja nechodím von s mužmi neznámymi a ani takto vôbec ..skôr som doma ,takže my to máme skvelé s priateľom zariadené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
NIE SOM JEBNUTA PICA A JE MI VIAC MENEJ JEDNO S KYM MOJ FRAJER CHODI VON
keby s nejakou inou tak bude hááádka
on to musí znášať, lebo ja mam skoro samych kamaratov velmi dobrych, skoro ziadne baby.. ale doveruje mi aj ked to vidim na nom ze vnutri ho to trochu sere
Ja ho predsa nevlastním, nie som jeho rodič (našťastie) a hlavne mu dôverujem.
Takže aj keď chodí von s ľudmi ktorým nepoznám (a to je dosť často) tak pre to nezažívam žiadne stresy a nerobím mu žiarlivostné scény
A nie, nehrabe nám zo seba - to sa volá láska