hmmm zacni s tym aj ty a ak budes dobra a predvedies sa mu mozno sa mu zapacis....alebo sa k nemu len jednoducho prihovor to uz je jedno alebo mu napis to uz je na tebe
A este nieco...Chodime do rovnakej skoly.Stretavame sa na obede a na chodbe,pokukavame po sebe.A ujebavame sa,ale pritom ani nevie ako sa volam..Poradte mi,ako mu dat vediet ze existujem?Alebo skor ze mam o neho zaujem??
Skus vyskusat - praktiku ,,uupss,, Nahodne sa pred nim potky do jeho narucia alebo do neho akoze vraz A ked nie je svina tak ne neod... ale spyta sa ci si v poriadku
Pekik: neviem v com su podla teba skejtery special?? mozno v tom ze vedia lepsie udrzat rovnovahu Tak by sa tu patrilo zadat tvoj spravny vek nech vieme s kym mame cest Lebo pre kazdu vekovu kategoriu patria ine rady.
jj,skus sa ho spytat ci by nemal zaujem ta naucit skejtovat,na niektorych chalanov to zabera,hehe,ja som podobne zbalila byvaleho........hmmmmmm,ale na gitare stale neviem hrat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Prihovorit sa mu neda,kedze sa vidime asi 2 sekundy.Aj ked som sa odvazila mu napisat,on nehape mojim narzkam.
PS:nemam skate a nevem bikovat ako on
Nooo...nad touto metodou som uvazovala, ale myslim si, ze by sa zas len smial a nechytil ma...
ps..ty uz si vyskusal niekedy tuto metodu???
Nie neskusal lebo to plati iba pre vas - chalani to nerobia.
A len tak na margo - fakt mas 21?? Ak ano tak by si uz mohla zapojit svoje zenske zbrane a nehútať nad tym co spravit.
sorry, ale nemam 21...mam chybu v programe...a inaaac na margo...kolkokrat na teba uz tuto metodu baby vyskusali???
si zlataa, ale mne sa este nikoho nepodarilo zbalit a on je taky tyyyypek....chaapes..skejteri su neco special...
mnoo..vek je zmeneny..mam 16...takze jak znie tvoja rada teraz???su special v chovani a style...
mnooo..sak mne sa luuubi...len newem, ci aj ja jemu...lenze mne kukanie nestaciii...
Si jebnutá