dnes ked dame ukrajinu ideme dalej...dalej dostaneme finov a bye bye...zase vypadneme vo stvrtfinale ako vzdy...ale aspon, sa ten sampionat nedosere ako to na zaciatku vyzeralo..ale nechcem predbiehat..
no a dohrali sme ae tak snažili sa keby naši hokejisti nehrali len pre prachy tak by šli reprezentovat a ne len hrat v nhl a ked to tam skončí a maju možnost ist na majstrovstva sa vyhovaraju že maju otlak na maličku aebo že popraskane pery..no ae tí čo tam boli tak rešpekt..
njn tak filc je filc.. čo sa hosa ukazal tak zatial všetko posral ae tak na nekoho to musime zvalit takže je to v hosovi.. ae tak zase keby nebol trener tak nepride ani marian ani marcel a to už by sme sa mohli bat o vypadnutie z ms kategorie a a vypadnut so slovincami.. takže som zvedavy čo bude o rok.. a nechapem čechov.. su šmatliví a itak vyhrali aj na rusmi.. nechapem..
a to peeeeeecka /,,je to v coudu a tak som drzala palce(aj na nohach slight_smile:..co uz noooo..aspon ze si zahral Meszaros,,heh Povazskobystrican..som nanho hrda ..takze co dodat ?????????????
myslím si že naši hrali dobre...veď s akými nádejami tam išli?..dostali sa až medzi 8 najlepším..a zápas s kanadou sa mi páčil..len to trošku zorali ale aj tak mne to náladu nepokazilo...
zacalo to o hovne pokracovalo to ohovne a skoncilo to ohovne a keby sme neskoncili aspon tak ako sme tak nepriznavam svoj narod!!! dpc sak skoro nikoho s tych novych som nepoznal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
SNAD O ROK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDDDDDDDD