no otazne je na co to chces vyuzit. predpokladam ze vies co je zac ten RT win a ake ma nevyhody.
a ten asus je tiez kvalitne spracovany. aj to pripinanie je pevne. kupoval som ho davnejsie znameho dcere. ked ho ona este nerozbila tak ty sa nemas coho bat
@kosmiklove Počul som že nejaké má, ale nie konkrétne, že čo to pre mňa znamená. Potrebujem ho hlavne do školy, mať stále prístup k dokumentom, internetu. Mobil mi na to nestačí. Hry na tom neplánujem hrať taktiež žiadny rendering.
Taktiež nechcem obyčajný tablet s androidom alebo podobne.
@igorv @kosmiklove Veď práve .. Radšej mať plnehodnotný OS (a možnosť spúšťať plnehodnotné programy) ako mať nejakú ARM platformu s okliešteným OS na ktorí nie sú ani poriadne aplikácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.ebay.com/itm/Microsoft-S...
Zvažujem to. Lebo ináč mám v hľadáčiku ASUS T100Transformer, ale ten je až za 300€
SurfaceRT, ked tomu dobre rozumiem, nejaký používaný či čo, za 180€
Surface je vraj kvalitne spracovaný a asusu neverím to pripínanie klávesnice, mám pocit, že sa to poserie skoro
a ten asus je tiez kvalitne spracovany. aj to pripinanie je pevne. kupoval som ho davnejsie znameho dcere. ked ho ona este nerozbila tak ty sa nemas coho bat
ked ho ma surface tak musi ho mat aj lumia.
Taktiež nechcem obyčajný tablet s androidom alebo podobne.
Ak chceš tablet s Windowsom tak jedine s plnohodnotným Windows 8.1
@kosmiklove Veď práve .. Radšej mať plnehodnotný OS (a možnosť spúšťať plnehodnotné programy) ako mať nejakú ARM platformu s okliešteným OS na ktorí nie sú ani poriadne aplikácie