ja som chcel kupit listok a ze vsetko bolo rezervovane hned jak sa spustil predaj..najlepsie ze sa spustil predaj len na celu skupinu a to uz vobec nemam tolko penazi..chcel som len jeden listok aby som mohol hrdo skandovat slovensko do toho..ale tak nic..zas tam bude mrtve ticho lebo na stadion sa dostanu len ludia co maju prachy a fandia len ked je to in..
ono celkovo MS su kazdy rok a stale menej zaujimave.. hlavne ked tam idu nasi smatlaci.. oplati sa pozerat len na Rusov, Svedov alebo Cechov.. sem tam USA posle mlady slusny vyber... to mate ako s nasou Extraligou, 6 krat zapas do roka s tym istym superom a ta tragicka kvalita.. cele je to obohrana paska..
a tie ceny.. este aby som platil za hokej, kde si kazdy veselo tuneluje a kradne.. uz len ten 3 nasobok realnej ceny za prerabanie stadiona, ktory bude sluzit Slovanu je vysmechom do tvare kazdeho Slovaka..
@kolini ešte aby som dodal, teraz ma napadlo. Ceny vstupeniek na MS 2011, sú ešte furt slabší odvar toho, čo pripravila MŠK Žilina pre svojich fanúšikov pred nedávnom. Tam to už nebol výsmech fanúšikom do tváre, ale rovno pľuvanec.
viem..kazdy vie.. to bol pluvanec na zarobok bezneho slovaka.. aby niekto vycapil neviem uz kolko tisic korun za 90 minut potupy? to uz je jasne pre koho tie ceny boli stavane..
ano je tu demokracia a mozme byt radi, ze ju mame.. ale ta demokracia musi kurva fungovat! lenze ako s tou bandou nenazranych kokotov? ja mam pocit, ze Slovensko vedu furt ti isti zmrdi... akoby sa nic nemenilo...
nemam s kym tam ist , kazdy si to radsej pozre doma , ale sak aj tak sa to neoplati , secko prehrajeme jak aj teraz na tom nemeckom turnaji zas posledny
@kolini - a čo je na tom že bude slúžiť Slovanu? tak poďme vyčítať aj Košiciam že sme sa im poskladali na arénu. že sme postavili štadión ktorý bude slúžiť HC Košice...
tu sa bez štátnej pomoci a tým pádom i tunelovania nič nepostaví. lebo sme všetci bez výnimky Slováci, ktorí si nechajú ubližovať od každého. proste lebo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
bojím sa, že to bude fiasko. ani nie kvôli hre, ale kvôli nedostavanému štadiónu.
to by bolo aby si mi oponovala !
a tie ceny.. este aby som platil za hokej, kde si kazdy veselo tuneluje a kradne.. uz len ten 3 nasobok realnej ceny za prerabanie stadiona, ktory bude sluzit Slovanu je vysmechom do tvare kazdeho Slovaka..
viem..kazdy vie.. to bol pluvanec na zarobok bezneho slovaka.. aby niekto vycapil neviem uz kolko tisic korun za 90 minut potupy? to uz je jasne pre koho tie ceny boli stavane..
ano je tu demokracia a mozme byt radi, ze ju mame.. ale ta demokracia musi kurva fungovat! lenze ako s tou bandou nenazranych kokotov? ja mam pocit, ze Slovensko vedu furt ti isti zmrdi... akoby sa nic nemenilo...
tu sa bez štátnej pomoci a tým pádom i tunelovania nič nepostaví. lebo sme všetci bez výnimky Slováci, ktorí si nechajú ubližovať od každého. proste lebo.