Tak čo? Tešíte sa na hokejové majstrovstvá? Čo hovoríte na našu reprezentáciu a celkovo aj na prípravné zápasy,ktoré sme do teraz odohrali (zatial bez výhry).. aké šance dávate nášmu týmu?..no ale nech už je to ako chce,dúfam že budete všetci fandiť
a na reprezentaciu hovorim to, ze je sice pekne ze v priapravach hraju obstojne (teraz s cechmi akurat poslednych 5 minut posrali, s rusmi tesne vysledky, no ti na pripravaky seru), ale co z toho, ked tam zas da chlapcov po znamosti a z nhlky dochodcov, sak nech hraju mladi co chcu davat gole a hraju od srdca
podla mna by mali zostavit tim ktory bude hrat na kazdych MS a olympiade , naberat skusenosti , oni jebnu kazdy rok novych a potom to tak vyzera , my nemame sancu takymto stylom , sme ako cesi co sa spoliehaju na starych kokotov vid Jagr. aj ked oni aj mladych maju v pohode celkom no.
Keby tam nepozliepali stale kadekoho len preto ze je z NHL, tak by to bolo o inom... Ty hraci su za prve uz aj stary, za druhe nie su vobec zohraty.
Absolutne spolu nie ze nevedia, ale nedokazu hrat...
Rakusaci minuleho roku zobrali vytaza narodnej ligi a boli velkym prekvapenim... Sice mladi chlapci bez 'skusenosti', ale hrali tisic lepsie, ako ten nas hviezdny team
Minuleho roku keby hodili kosicky team hrat na majstrovstvach tak by sme skoncili urcite ovela lepsie, nech sa na mna ktokolvek z bratislavy bude hnevat ale mam pravdu...
@sompovedal a komu teda fandíš chlapče? neide o to, či vyhrajú, ale o to či sa snažia a už len za to im treba veriť a fandiť! by som sa ti tak smiala, keby ty ideš reprezentovať a nedarí sa ti... a takto by ťa všetci zavrhli! že sa vlastne nehambíš
... a áno, teším sa, neskutočne fandiť budem osto šesto, aj palce držať a obhrýzať nechty (v máji ma to vždy chytí woohooo!
nj,treba veriť a je pravda asi všetko čo tu píšete..ohľadom zloženia mužstva a tak..ale fandiť treba aj ked sa nedarí dúfam že aj Slovensko ešte má pravých fanušikov
@laurica fandím lepším. Uvidím, kto bude lepší Zápas so Slovákmi si pozrem (možno aj zafandím) ale nebude to trvať dlho, lebo fandiť len na tých pár zápasov dokým vypadnú sa mi nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja to uz mam vymyslene, kazdy zapas podat proti nasim, radost z vyhry bude v kazdom pripade (akurat cez remizu ne co uz
@2 začinaju sa 4.5. a hrá sa vo Fínsku a Švédsku myslim?
@3 ...myslím si že by nebolo zlé,keby sa im trocha verilo...
@3 BTW ty si čistý? to čo si teraz trepol? jebem ti ja tvojho boha
Absolutne spolu nie ze nevedia, ale nedokazu hrat...
Rakusaci minuleho roku zobrali vytaza narodnej ligi a boli velkym prekvapenim... Sice mladi chlapci bez 'skusenosti', ale hrali tisic lepsie, ako ten nas hviezdny team
Minuleho roku keby hodili kosicky team hrat na majstrovstvach tak by sme skoncili urcite ovela lepsie, nech sa na mna ktokolvek z bratislavy bude hnevat ale mam pravdu...
... a áno, teším sa, neskutočne fandiť budem osto šesto, aj palce držať a obhrýzať nechty (v máji ma to vždy chytí woohooo!