dobrý len náhradné diely sa nanho ťažko hladaju, ked sa niečo dobabre... priatelovi posielali az z Ciny ci skade, lebo nikde inde nebolo.. to bolo dosť blbe
podľa mňa by si si mala vybrať nb podľa parametrov, ktoré ti vyhovujú a ktoré potrebuješ. nie podľa značky. lebo x ľudí ti povie, že je to shit, rovnako ako ti x ľudí povie, že je super
@domusqa nepytaj sa na znacku ale na konkretny model, kazda znacka ma zle modely ktore sa kazia atd. a ludia na tu znacku koli nim nadavaju, daj si do googla model ktory chces a najdi si recenziu nan, ja sam si teraz idem kupit MSI notebook a aj ked bol lacnejsi ako napr acer s rovnakou grafickou kartou tak je vykonnejsi a dostal ovela vyssie hodnotenie v testoch a tak, u ineho modelu to ale moze byt naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja MSi mám a teda dobrá skúsenosť, výkonný, dobre sa píše, ľahký a spoľahlivý... a teda nebol ani veľmi drahý...
akurát wifinu debilnú mi dali, no čo už
aj "dobrá značka" sa ti môže pokaziť...
Sú drahé, ale nestoja za to.
spokojnost nadovsetko pripojitelnost k comu kolvek kedykolvek
ziadne chyby... numericka klavesnica ma milo potesila
zalezi od toho aky kupis... ja som za moj pred 4r vtej dobe dal okolo 28 000sk stal za to
acer som mal pred nim ten stal za hovno...
teraz mam eee asus a na nenudenie sa v skole staci pripadne do postele alebo v meste ked nechcem brat velky book
ak chces niaky book len na net a muziku ci filmy staci obycajny asus ktori nema nic moc v sebe a vydrzi ti kusok casu