používate to niekto? je to dobré? lebo ja vždy keď dojdem na nejaký zahraničný chat tak tam chcu odo mna len MSN a nepoznajú žiadne icq a tak tak či sa mi to oplatí použivať díky
icq sa pouziva masovo len asi v SR, CR, nemecku, rusku a na ukrajine... v tzchto krajinach je ICQ popularne... no v celsvetovom meradle ICQ masovejsie vzuyivaju iba v horeuvedenych 5 krajinach..... a o sireni vyrusov a reklamy cez ICQ tu ani hovorit nebudem...
kludne si daj MSN je to celosvetova IM siet, alo este lepsie prejdi na protokol jabber.
www.jabbim.sk -- na tejto stranke najdes vsetko o jabberi .... klienta pre jabber dporucam psi.
ja mam aj skype yahoo aj mns nainstalovane a konto urobene ale prihlasujem sa len na icq kde mam aj najviac kontaktov ale ak chcem s niekym kecat cez webku tak na to je najlepsi podla mna skype v icq je to spomalene
@11 skype je gút na videokonferenciu ale čo sa týka halsového rozhovoru čisto hlasového uplny suxx možno tak pre 2 ludí ked ce ekcat vic ludi tak TEamSpeak alebo Ventrilo odporúčam ventrilo žere menej energie
ved si stiahnite nejakeho multiprotokoloveho klienta ktorz umoznuje pouzivat viacero stieti...v jednom programe napr ICQ,MSN,Jabber,Gtalk a neviem este ake vsetkz tam su a mate po problemoch ... kedze vacsina z vas tu pouziva windows tak odporucam qip influm a mirandu... to su klienti kde si moyete registrovat viacero uctov a pouzivat ich spolu v jednom kontaktliste....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a mne to nejde nainstalovaaať .. a mirinde nechapem ach ach
a načo su ti zahranicne chaty? .. slovaci 4EVER
kludne si daj MSN je to celosvetova IM siet, alo este lepsie prejdi na protokol jabber.
www.jabbim.sk -- na tejto stranke najdes vsetko o jabberi .... klienta pre jabber dporucam psi.
www.psi-im.org
Ak si to rozšírite s » www.msgplus.net/... tak je to skutočná kvalitka
ale moc ho nepoužívam...