Ja už na to nemam nervy...každe rano ma zobudia muchy a lezu mi do uši, do nosa, vlasov a človek sa nemože vyspať...ani Biolit nepomaha...a sieťku na okno si nechcem lebo to bude vyzerať fakt ,,esteticky"
Tak toto aj mňa strašne štve, ja fakt staršne neznášam všetok hmyz, leto je také krásne obdobie a hmyz ho dokáže úplne pokaziť
A sietku na okne som v minulosti mala a dala som si ju dole, lebo nielen, že to nie je estetické, ale sa aj ťažko potom vetrá, cez tie mále dierky sa nedostane dnu skoro žiadny čerstvý vzduch
ja som dnes hrala na gitare a lozili po mne osy ale ja, jak milovnik vsetkych potvoriek, som ich tam nechala a ked zistili ze sa moje hranie asi neda pocuvat, tak odleteli zasa von
pre boha nyqa, to čo bývaš na farme?! ináč ja mám sieťku na okne a nepripadá mi to až také neestetické a aj sa cez to dá vetrať, pri najhoršom, som musel urobiť prievan, keď som sa snažil dať preč cigaretový dym po týždni, čo fotrovci neboli doma
Po 3 týždňoch práce som sa chcela konečne vyspať, ale nie, mucha jedna blbá ma zobudila. Nemohla ma nechať vyspať, nie, hlupaňa, tak som sa na ňu vykašlala, chcela som ju pustiť von, ale neviem kde je tie sieťky fakt pomáhajú.
byvam na 7 poschodi tu je to pre nich vysoka letova zona ale netopier sa niekedy ukaze ....inac skusali ste uz nechat na sebe ovada a nech si cuca ???? zvlastny pocit
jj ale ptm treba dávať pozor na zatváranie dverí keď vychádzaš a vchádzaš, lebo moja matka na mňa furt hučí nech už zavrem lebo "naletia muchy dovnutra" jezis uz ma neseru muchy ale aj ona
hmmm a co thaqe ovady? to kuse jaq hovado...u nas muchy nesu bo sa zdrzuju v kuchyni a tam je mucholapka- celkom ucinne a komare-n to mame raid-dame do zasuvky a komarov net...rpi konoch to je horsie tam mate vsetko a neda sa toho zbavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A sietku na okne som v minulosti mala a dala som si ju dole, lebo nielen, že to nie je estetické, ale sa aj ťažko potom vetrá, cez tie mále dierky sa nedostane dnu skoro žiadny čerstvý vzduch
ale ide to na nervy ale myslism si, ze tu ide o tie malicke musky ktore su napr v kvetinacoch alebo ja neviem v com. ale o obycajne muchy asi nedje
biolit im zvyhne naladu tak sa pisalo
@8 osy pocuju tvoje hranie na gitaru?
ešte jedna vec..používaj slúchadlá,a nebudú ti liezť do uší .D
a pravda,mi toľko múch nemáme
a ked su take pidi musky v kvetinacoch sa s tym neserem a vyhodim kvetinu