čo hovoríte na tento film od Davida Lyncha? včera som sa konečne rozhodol ho zhliadnut, i ked po jeho konci sem nebol o nic mudrejsi, asi pol hodinu po tom som sedel pred tv a rozmyslal nad tym aky to bol super film. super rezia a hlavne super Naomi Watts
musim len suhlasit. taka Zbesilost v srdci alebo sloni muz...to je klasika ale este to ju eraserhead(mazacia hlava) kotry som este nevidel. plus mnohe ine
ja to mam od kamarata v kompe,ale musel som si to pozriet este raz tento viken na Jednotke...je to sila film,clovek si uvedomi suvislosti az neskor...mam rad filmy,nad ktorymi musis premyslat aby si ich pochopil...
pamatam sa na ten den...ked som isiel na to s kamaratmi do kina...cely film som sa nehorazne nudil az prisiel koniec a cely film zacal davat zmysel....uz davno isli titulky a ja som vymlety sedel v kine a krutil som hlavou ako dokazal niekto vymysliet take majstrovske dielo...odvtedy som videl skoro vsetky lynchove filmy a boli fakt super..
dnes som videl dalsie lynchovo dielo six mens getting sick
je to velmi...no neviem to opisat je to proste uchylne, zbytocne, zaciatocnicke(lynch mal 20 rokov) ale napriek tomu je to skevele spracovany stav choreho cloveka(siestych) a ani vam nedoda na lepsej nalade. a ten zvuk sireny....to je bomba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
je to velmi...no neviem to opisat je to proste uchylne, zbytocne, zaciatocnicke(lynch mal 20 rokov) ale napriek tomu je to skevele spracovany stav choreho cloveka(siestych) a ani vam nedoda na lepsej nalade. a ten zvuk sireny....to je bomba
3 filmy v Nostalgii
17.3./19:00 SLONÍ MUŽ (THE ELEPHANT MAN)
David Lynch, USA, 1980
124 min., angl. ver., tit., MP, vst. 50/60 Sk
7.4./19:00 MULHOLLAND DRIVE
David Lynch, USA/Fr., 2001
146 min., angl. ver., tit., MN, vst. 50/60 Sk
21.4./19:00 INLAND EMPIRE
David Lynch, USA/Fr./Poľ., 2006
172 min., angl.-poľ. ver., tit., MN, vst. 60/70 Sk