MUNI- podniková informatika & podniková ekonomika a manažment
Zdravim, niekto študujúci ESF Muni kto by vedel poradiť, ktorý z odborov vybrať? Podnik. informatika alebo podnik. ekononomika a manažment. Respektíve, dať argumenty prečo áno/nie. Počula som že p.ekonomika je naj odbor, ale zase mám rada aj informatiku
Nestudovala som tam, ale ako clovek z praxe ti odporucam porozmyslat skor nad tym, comu by si sa chcela venovat po skole. Skola, to je len 5 rokov, ale potom budes pracovat 40 rokov do dochodku.
Pracujem medzi manazermi aj programatormi (ludia s hospodarskou informatikou robia rovnaku pracu ako FIT/FEI), takze sa rozhoduj podla toho, v akej pozicii sa skor vidis. Chces viest ludi (teda otravovat alebo si radsej budes cely den potichu kodit? Casom a kariernym postupom sa aj z kodera vie stat manazer, aj ked obcas je to fail.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Pracujem medzi manazermi aj programatormi (ludia s hospodarskou informatikou robia rovnaku pracu ako FIT/FEI), takze sa rozhoduj podla toho, v akej pozicii sa skor vidis. Chces viest ludi (teda otravovat alebo si radsej budes cely den potichu kodit? Casom a kariernym postupom sa aj z kodera vie stat manazer, aj ked obcas je to fail.