@Mielikki boha krista neser ma uz! tak vazne som tak nehorazne sprosta zaostala ze som tam napisala Y tak si tu daj este desat videjok a ukaz kazdemu aka som nehorazne drbnutá že som napisala tvrde Y namiesto I....prepac mi ale uz mam toho fakt dost...
vies lebo toto nenavidim kze ked sa pomylim nie ze by si raz napom,menula ale ides zasa zasa zasa....a co ti tu mam hlavu bozkat alebo ako ponizit sa este viac? boha jak keby to bolo nieco nehorrazne nedopustitelne primitivne....a to sa mi vaiuc paci ypsilon ako i......
tak ak cez mozes zacat s atu pohorsovat nad tym!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
jo, to aj ja počúvam
Mindless self indulgence
napr.
Red hot chilli peppers - otherside
Jirí Šelinger - Dúm holubí
Karpina všeobecne (inakší povzbudzovák hlavne v upršanom dni)
elán - ja viem
W.A.Mozart - Requiem- Lacrymosa
A rôzne Landovky...
Dala som dosť rozšírn okruh? teraz ma práve veľa nenapadá ale našlo by sa dosť z takých oldies a tak (raz ma chytili beatlesáci xD)
(nie, že by som ti chcela pindať, to len tak do budúcna
vážne?
vies lebo toto nenavidim kze ked sa pomylim nie ze by si raz napom,menula ale ides zasa zasa zasa....a co ti tu mam hlavu bozkat alebo ako ponizit sa este viac? boha jak keby to bolo nieco nehorrazne nedopustitelne primitivne....a to sa mi vaiuc paci ypsilon ako i......
tak ak cez mozes zacat s atu pohorsovat nad tym!!!
a aby mal @tikalok radosť
napriklad:p a mindless je mrte!!!