chcem sa spýtať, či musím robiť talentovky ak chcem ísť do zuš ako začiatočník chcem sa naučiť hrať na piane aby som vedela zahrať noty. pretože to neviem čo by som robila keď hrať neviem ešte poraďte prosím
D ... ja ked som bola tak som musela spievat a nejaky rytmus vytlieskavat ... aa este urcit tony kt.. je vyssi a nizsi ... urcite ti hrat nic na zaciatok nedaju xP ...
@avieabbey to som aj ja musela ja som chodila pol roka na keyboard a potom som skoncila (uz sa mi nechcelo)
on tam hral na klaviri muselo som triafat noty nizsia vyssia (so zavretymi ocami) nieco zaspievat (ja som si zvolila lalalala podla hudby ,koru hral na klaviri som spievala xD ) a tlieskanie (asi 10x -opakovanie tlieskania potom)
ale samozrejme zalezi aj aka umelecka niektore nemaju (no vacsina) ale najdu sa aj tie na ktore musis robit talentovky ale ked sa chces ist ucit ako zaciatocnicka tak by malo stacit to co som ti napisala hore a to co @avieabbey Drziiim palce
Ja som sa v septembri zapisovala do zusky. Proste som si nasla ucitela, potom sa zapisala a to je vsetko. Sla som na prvu hodinu a odvtedy akoze hram. V zuske, najma teda ak si akoze starsia tak sa tusim taketo formality nerobia.
naozaj musis , a je to desny trapas , kazdopadne , dnes je kazdemu jedno ci mas talent alebo nie, zoberi ta tak ci tak , ( nemyslim to nijak osobne ) , ale dnesna situacia je proste taka ze zoberu kazdeho len aby mali prachy .
hudobný sluch, chuť do hrania a aspoň aký taký talent som brala ako samozrejmosť, lebo inak sa budeš asi dosť trápiť a keď uz mozno nie tak celkom ty, tak trápiť budeš ludi, ktorí ťa budú počúvať.
Tak ale keď sa ludia hlasia z vlastnej vôle , tak to asi nebudes natom zle .. možno práve naopak
ale zasa na druhej strane , v tejto dobe, minimálne v BA , teda aspon tam kde bývam je už dosť ťažké sa aj do zušky dostať ..pretože je málo ucitelov a vela detí.
dojdes ze sa chces prihlasit, daju ti zaspievat kohutika jarabeho a ak to uplne nedodrbes tak ta vezmu...nemusis mat strach to zvladne hocikto posledna vec o ktoru by som sa bal ...
@nek a to je druhy problem , ze deti je vela , a nie preto lebo dcera chce chodit na klavir , ale preto lebo rodicia chcu aby ich dcera chodila na klavir , hlavne ked su to mladsi ludia a maju svoje potreby kazdopadne potom to vyzera tak ze si dojde na koncert 8 rocne dievca a zahra tam kohutika jarabika , dostane potlesk a vsetci su z toho nadseni O_o tomu trochu nerozumiem .. a znamena to ze ti talentovany sa na ZUSku niekedy nedostanu kedze ucitelov je malo a deti vela ... za chvilu pojdu cele ZUSky do prec lebo kazdy chce byt len popularny a nikdo nechce ucit .
Nemozem nadavat na vsetky deti v zuske, kedze aj ja som sa stala prednedavnom (8mesiacov) takym dietatom Ale minule, cela natesena ze si pozriem gitarovy koncert , som dosla do tej saly, bla bla..ale takto zle hrajucich ludi som uz dobre dlho nepocula aby piataci hrali podobne veci ako mi teraz! dava ucitel? mne prvacke?
proste nuda, nuda, nuda..hlavne ze si tie ucitelky mykali hlavami a usmievali sa ake super decka maju -.- Za pozretie stala mozno tak jedna dvojica na elektrickych gitarach, ti boli mega.
btw, ked ta to bavi tak sa na ZUSku mozes vys.at a naucit sa pekne doma sama, ako to ja robim s gitarou...popytat sa kamaratov a znamych co maju nejake znalosti, mne uz ponukali ze by som ucil jedneho starsieho pana na gitare ale on chcel hrat country a take, to neni nic premna xD...
Ja som tiež robila tie cvičenia s tlieskaním a triafaním tónov ale to bola len formalitka Nič veľké, ako keď na literatúre prečítaš úryvok básne. Proste, len taká blbostinka. Toho sa neboj Inak nič.
Nechapem, preco by si mala robit talentovky, ja som nic robit nemusela.. Sice som mala sedem, ale aj tak.. Btw, nechapem, preco, ti co hovorite ze ked ste sli na keybord robili ste akesi talentovky, preco by sa malo spievat, ked nejdes na spev...? heh....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale viem, že ja som na talentovky nešla...
on tam hral na klaviri muselo som triafat noty nizsia vyssia (so zavretymi ocami) nieco zaspievat (ja som si zvolila lalalala podla hudby ,koru hral na klaviri som spievala xD ) a tlieskanie (asi 10x -opakovanie tlieskania potom)
ale samozrejme zalezi aj aka umelecka niektore nemaju (no vacsina) ale najdu sa aj tie na ktore musis robit talentovky ale ked sa chces ist ucit ako zaciatocnicka tak by malo stacit to co som ti napisala hore a to co @avieabbey Drziiim palce
Ale predpokladam ze pockas do septembra, nie?
Vdaka ti moj ucitel!
Jasne..jasne..urcite chod, ved to nebude urcite nic tazke.
Tak ale keď sa ludia hlasia z vlastnej vôle , tak to asi nebudes natom zle .. možno práve naopak
@matus123
má pravdu, berú aj "hluchých"
ale zasa na druhej strane , v tejto dobe, minimálne v BA , teda aspon tam kde bývam je už dosť ťažké sa aj do zušky dostať ..pretože je málo ucitelov a vela detí.
Nemozem nadavat na vsetky deti v zuske, kedze aj ja som sa stala prednedavnom (8mesiacov) takym dietatom Ale minule, cela natesena ze si pozriem gitarovy koncert , som dosla do tej saly, bla bla..ale takto zle hrajucich ludi som uz dobre dlho nepocula aby piataci hrali podobne veci ako mi teraz! dava ucitel? mne prvacke?
proste nuda, nuda, nuda..hlavne ze si tie ucitelky mykali hlavami a usmievali sa ake super decka maju -.- Za pozretie stala mozno tak jedna dvojica na elektrickych gitarach, ti boli mega.
A skoda, kebyze aspon normalnych ucitelov je viac..