Je podla vas normalne te mi stale ked mam v izbe zhasnute svetlo lietaju pri monitore mušky? SOm si myslel ze ked skonci leto a komare odletia do teplych krajin tak to prestane ..Cim to podla vas moze byt?
kde furt mate seci musky ? u nas je cez leto komarov aj musek miliardy ale teraz nic teda okrem jedneho komara takeho divneho co nam lieta po dome uz ale tyzden
@die no to neni zly napad na stole mam strasne moc papierov..mama mi to aj chcela upratat ale ja jej nechcem dovolit aby mi upratovala izbu :/ ...ale tak budem musiet tie smeti vyniest lebo uz nevidim ani na repraky jaky ma zapratany stol
Aj mňa vkuse otravujú, u mňa sú to smutnice z kvetov, tak keď aj u teba, tak zlikviduj z izby kvety, alebo ich polej silným výluhom z cigariet alebo posyp vrch zeminy silnejšou vrstvou piesku a zbavíš sa ich..., a keď sú to octomilky, tak pomôže vyniesť smeti alebo pohľadať čo ti kde hnije v izbe a toho sa zbaviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo ak nemáš kladivo, tak zasvieť vo vedľajšej izbe a mušky sa tam presťahujú.......filip
ale aj mne poletuje občas nejaká tá muška, a zvykne ma to riadne nasrať ak hrám hru lebo ma to hrozne rozptyľuje ..
tie šviňe malé sú najskôr z kvetov , alebo z ovocia, zeleniny...