Čo by ste urobili keby ste zbadali muža v ženských topánkach? Minule sa mi to stalo a mal niečo takéto » www.glami.sk/damske-tenisky/... Aká by bola vaša reakcia? ( Pohoršenie,výsmech,je vám to jedno) zažili ste podobnú situáciu?
Stalo sa mi to raz, keď bol brácho námesačný a išiel v noci na wécko - vrážal do vecí v izbe, lebo bola tma a keď som zapla svetlo, zistila som, že má na nohách obuté babkine sandále na opätku. Vtedy som sa smiala a stále mu to pripomínam.
Nič, veď bežne sa nosia obtiahnuté rifle, nohavice, roztrhané veci, krikľavé farby, červené botasky, videl som už aj nalakované nechty u chalanov. Častokrát neviem v obchode, či si prezerám dámske alebo pánske veci. Dnes nosí každý, čo chce a myslím, že u nás je to ešte dosť konzervatívne naproti tomu, čo je k videniu v susednej Viedni napr. Sprav si výlet.
Preco by som na to mala akymkolvek sposobom reagovat? Mozno keby boli gelmi8pekne, tak sa spytam, kde ich kupil. Inak...co ma po tom, co kto nosi? Co po tom kohokolvek?
Tak prišlo by mi to komické, lebo hej, je to divné to nikto nepoprie. Ale že by som ho išiel konfrontovať? To nie, ale keby stál predo mnou v rade na rožky tak určite by som sa usmial, alebo pokrútil hlavou že čo to je za vola. Poprípade možno by som sa ho opýtal či ich nosí zo srandy, alebo je trošku... mno.. veruckt.
Prečo by som sa ja mal starať, kto má čo oblečené? Ako vážne sa tu nájde ešte niekto, kto rieši to, čo má kto oblečené? Ak odpoveď je áno, asi niečo nie je v poriadku v našej spoločnosti
Toto mi nepríde až také nezvyčajné. Chodia ľudia oveľa extravagantnejšie oblečení. Čo sa týka mojej reakcie.. Upúta to rozhodne moju pozornosť ale určite by som na to nijak nereagovala. Je to každého osobná vec, hoci niektoré kúsky by si ľudia nemuseli obliekať na verejnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a bolo by mi to tak velmi prevelmi u riti, ze az
mas 21 rokov a vobec uvazujes nad moznostou vysmievat sa nahodnym ludom, ktorych stretnes?
A nevím, ja si hneď predstavím príbeh ako ráno nebolo z nejakého dovodu nič iné na obutie
ináč neškodný fetiš...