Mne sa páčia štíhle ženy , žiadne veľké očakávanie nemám , nesudim ľudí podľa sympatií ale podľa toho ako sa správajú .. to či má hnedé alebo blond vlasy neriešim , len nech je verná , žena na ktorú sa dá spoľahnúť , nech nieje namyslená a nech nieje však viete k*rva ..
Tým som nechcel uraziť ženy ktoré niesu štíhle .. nieee to nie , proste jednoducho povedané "láska je láska a keď sa zamiluješ tak chyby nevidíš a keď ich aj uvidíš tak ich na tom človekovi neriešiš"
Chudí, aspoň vyšší odomňa (nemusí byť nejak extrémne vysoký), nie velmi svalnatí, mierne svaly hej ale nikdy sa mi nepáčili tí nabúchaní chlapi z posilky a ani ma svaly nejak extrémne neberú, skôr ocením keď má chlap prirodzenú silu a nie len svaly nafúknuté. A ruky! Páčia sa mi krásne mužné ruky, dlhé prsty, velká dlaň, proste velké mužské ruky, že keď ma chytí za ruku tak je moja v jeho taká maličká
Inak akože nemám nijaké také špecifické kritériá ako farbu očí, vlasov a tak. To môže byť rôznorodé, keď sa mi v celku páči v tvári tak mi je úplne jedno, či má jedno oko modré a druhé zelené alebo či má väčší nos alebo dlhšie vlasy. Ale celkom ocením keď nevyzerá zrovna ako Quasimodo
Vtipné a akčné a nezávislé a také, čo sa vedia odviazať a chcú sa veľa zabávať a majú piči tradičné zastarané hodnoty a nechcú plánovať spoločné dovolenky s rodičmi, ani manželstvá, ani štyri psy v byte a tri kone a deti a iné pičoviny a kokotiny... Ale ty sa asi pýtaš na fyzickú krásu, že?
Tiež nemám presné kritériá. Ale nepáčil by sa muž nižší ako ja (tých je málo keďže mám 165cm), títo dedinskí frajeri s hrubými striebornými retiazkami a peňaženkami na suchý zips sú úplná hrôza!!! Páčia sa mi takí ktorí sa trošku o seba starajú ale zase nevyzerajú ako priteplení. A samozrejme žiadne extrémy
Najviac sa mi páčia vysokí, dobre stavani (nie nadváha, nie podvaha, hrbenie či extrémne svaly) krátkovlasy(i), usmievavi chlapi. Môže byť aj strnisko ale dlhé brady, fúzy a vlasy... To ma veľmi neberie
Neviem prečo, ale musim sa otočiť za kazdym co ma kucerave vlasy. Ale inak postavovo, urcite sportovci, ale netreba to preháňať. Iba tak prirodzene vyzerajúci a.. jasné ze vysokí.
Jaj výzorovo... Kks čojaviem. Všetky čo nie sú škaredé a nemajú nezdravú postavu asi...
Povedal by som že nie som vyberavý vo fyzických parametroch, zaujme ma skôr štýl a prejav.
Som simple male animal, takže ak vyzerá zdravo a plodne, otočím sa za ňou
no, zeny su viac vyberave a maju vyssie poziadavky ako chlapi, ktori su menej narocni, tzn. vacsina zien je kvoli tomu sama alebo je so svojim partnerom i na zaklade vyssie opisanych charakteristik nespokojna.
@chirurg Áno ale nevidím na tom nič zlé ak má niekto svoj štandard. Chlapi, ktorí žiaden štandard nemajú, sa zvyknú zabuchnúť do každej, ktorá sa na nich iba pekne usmeje a potom sú šokovaní, že vlastne ona k nim nikdy nič necítila.
@chirurg Nechápem, skoro každý tu napísal nejaký svoj štandard a ani jedna odpoveď mi tu neprišla, že by bol niekto náročný. Väčšinou to bolo vysoký, štíhly so strniskom. Náročné by mi prišlo keby každá napísala, že chce aby bol vymakaný jak Superman alebo Thor. To by bolo náročné pre chlapov dosiahnuť to.
@chirurg A si si istý, že aj ona je šťastne zadaná, keď si tiež aj taký skvelý psychológ? "alebo je so svojim partnerom i na zaklade vyssie opisanych charakteristik nespokojna."
Tu je hneď dobre vidno koľké považujú za dosť dôležité, aby bol vysoký ...nie nadarmo svojich 174 cm považujem za málo a vidím to ako pomerne veľkú nevýhodu a dôvody, prečo ma tak sere tá výška stále ...však ja aj čo by som chcel nižšie, tak okolo 160 cm, tak viaceré hneď vyslovili vysoký, vysoký a vysoký
No a pokiaľ ide o mňa a ženy, tak nie som náročný, teda aspoň tak nie ako u niektorých to tu cítiť, takže páčia sa mi logicky nižšie, ale môže mať aj toľko ako ja, potom aby to nebol extrém, že moc tučná, či má riť veľkú ako kufor alebo prsia, tak to nie je tak podstatné ... musí mi byť aj sympatická a stačí aj priemerná vyzorom kľudne
@borovy No však! ...na hlavu postavené, už len čo sa logiky týka, že teda chlap by mal ten vyšší, aby bol dominantnejší, lebo zvyčajne to býva tak pravidlom a teda si hľadal nižšiu partnerku ...a vysoká tak či tak nebude chcieť nižšieho chlapa, na to môžem vziať jed ...takže raz ľudstvo vymrie, bude tu prirodzený (obmedzený) výber
@borovy je to pod psa no, potom jedinci mimo ideálu sa budú hádzať pod vlak alebo spáchajú samovraždu, lebo tu nebudú chcieť byť samy a bude to pre nich veľmi otravné
@borovy Vedieť tak, že sa mám narodiť do života, aby som bol celý život sám a musel rozmýšľať, čím si zapĺnať život (koníčky), aby som sa z tej samoty nezbláznil, tak to by som si ani neprial sa narodiť ...potom je môj život len prežívanie
Velky, vysoky, kedze mam skoro 180 a dam opatky a nie som stihla, tak 190+ velky drrvorubac, dlhe vlasy zarasteNy. To neznamena ze s niekym takym musim byt, len vizualne by sa ku mne tqky hodil
@borovy Nie je s kým, skúšam to, ale nejde to ...buď povie, že býva v Čechách a že má decko alebo na zoznamke mi povie, že už má priateľa, tak nepomôžem si nijako
Asi ma nikto už nechce a asi som škaredý alebo sa nevhodne správam, nie dostatočne na túto dobu, neviem.. ...ja už robím, tak mi je lepšie a tam tkvie nádej dať sa jedine dohromady s tou 27 ročnou, ževraj nezadanou, ak ma chce a aspoň trocha sa jej páčim
@borovy Ach bože, ty si myslíš, že ja som babou, že stačí byť len v spoločnosti opačného pohlavia a hneď je okolo nej hlúčik mužov, že si môže aj vyberať?! ...preto ti hovorím, nehovor mi "mal by som sa dať s niekým dokopy", keď dobre viem, že by som mal, ale poznám sám seba a viem, že ani pomaly nikde nechodím, teda okrem obchodov a roboty ...zoznamka je ako chabá možnosť, tak mám už len jedinú šancu v práci, až sekera utne... ...no nezadanou, nebudem to ďalej rozvíjať, však aj ja ju poznám len 2 dni ...čo máš o mňa záujem, keď sa ma to pýtaš?
@borovy A teda nechcem aby si sa hnevala alebo ťa to urazilo, ale pre niektorých chlapov je kurva ťažké sa zadať, takže nie je to len tak ľahko na lusknutie prstom, keď už ma tu asi každý pozná aké mám vlastnosti a charakter, aj teda aký som človek aj čo sa týka spoločenskosti ...ale s tou robotou som toto už nechal tak, ja už to neriešim
@borovy hmm, no vidím v akej podobnej situácii so mnou, keď sa ti páčia takí, ktorým sa páčiš ty ...ja to takéto nemám, baba by sa mi aj páčila, no čo z toho keď ma nechce, skrátka nejaví záujem..
@kerrang ja mám 168 a nemal som ani jednu priateľku nižšiu od seba jedna mala dokonca 175 cm, čo už bolo trošku kokotné aj mne. Posledná bývalka bola možno o cm vyššia, len problém bol, že mala tak o 15 kg viac a ja som vlastne prišiel nato, že sa mi vlastne také macatejšie nepáčia
@kosmiklove no vekom už si to ani ja nemyslim, ale vudy som to tak mala ze som bola šťastná ked som sa niekomi pacila a mohol to byt aj tlsťoch s mastnou ofinou, bez urazky tal vyzeral
@borovy no viem o com hovoris. tiez by som take ktorym som sa pacil spocital na jednej ruke. aj ked som neni na tom az tak zle ze by som bol tlstoch s mastnou ofinou
@borovy tak to je aj o tej kráse, a to je vec názoru ...a napríklad aj podľa mňa na pohľad priemernej babe pre mňa sa môže páčiť niekto nadpriemerný výzorom ...to ako sa komu kto páči je pozoruhodné, čo som zistil pri babách dakedy ...čo mi ukazovali typy na fotkách aké sa im pačia, tak spravidla sa mi dajako napáčili tí chalani a ani nezdali bohvie ako sympatickí, čo aj ako heterosexuál viem posúdiť ...niekto je ako chalan sympatický alebo muž a niekto až tak nie na pohľad
@borovy to by som ti musel poslať tie zapatrošené fotky, čo mi poslali a kto vie kde sú, lebo inak ti to ťažko už popísať, keďže mi nejako neostali v pamäti
ja uz ani neviem, ako to brat, ked kazdy ma nejake chybicky alebo momenty, ked si poviem, do pekla s tym. musi byt tak nejak znesitelny aspon. nemoze ma rad nasierat. taky zaklad no. su aj taki, ktori beru svoju pritazlivost ako konto nasierania, kolko im to u mna prejde. no a ono ma to raz ozaj prejde!
pacia sa mi muzi, ktorí posobia "vyzreto", ze maju nieco odzite, vela vedia, fascinuje ma pocuvat stale niekoho, kto je pre mna zivotom zaujimavy ( nie akoze vsetko videl, vsade bol ), velmi v muzoch hladam svojho otca.. pacia sa mi muzi tak o 10/20 rokov starsi haha, opalenejsi, silnejsi( nie vyportovany) a elegantní.. tolko k mojmu sneniu D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
104 komentov
A sú rôzne typy tvárí, ktoré sa mi páčia a tiež, ktoré sa mi nepáčia.
Inak akože nemám nijaké také špecifické kritériá ako farbu očí, vlasov a tak. To môže byť rôznorodé, keď sa mi v celku páči v tvári tak mi je úplne jedno, či má jedno oko modré a druhé zelené alebo či má väčší nos alebo dlhšie vlasy. Ale celkom ocením keď nevyzerá zrovna ako Quasimodo
- Jisoo Kim
- Roseanne Park
- Dasha Taran
- JVNA
Tak by som to zhrnula, že asi chudí, vysokí, s peknými vlasmi a ženskými bokmi.
Povedal by som že nie som vyberavý vo fyzických parametroch, zaujme ma skôr štýl a prejav.
Som simple male animal, takže ak vyzerá zdravo a plodne, otočím sa za ňou
nesnaz sa byt superiorny a akceptuj fakt aky je.
Ale ok, asi si nasratý, že ťa nejaká nechcela, chápem, ego a tak.
ja som stastne zadany a nudzu o zeny som nikdy nemal.
je a nadmieru spokojna.
njn asi ako ty, ktory nema so zenami ziadne skusenosti.
vid moja zena