dnes som akurát písala kamarátovi, že ja neznesiem, keď sa chlap nevie správať k žene... ako, nehovorím o nejakom, na dnešnú dobu možno aj prehnanom galantnom správaní, napr. otvárať jej dvere na aute a podobne, ale neznášam, keď je muž hrubý, neúctivý a svojim správaním či dokonca slovne ženu ponižuje... zvyknem narobiť strašný cirkus potom
najlepsi charakter je gentleman ale ani nie co sa tyka takych fyzickych veci ako odniest tasku a tak ale skor ked sa vie pekne rozpravat so zenou aj ked s nou nechodi
Ani nie Som decentny clovek ku vsetkym, ale neviem, preco by som mal k zenam prejavovat podobne bezvyznamne gesta. Este ked ideme do krcmy, tak asi vojdem prvy, ale inak sa mi to zda nezmyselne a trochu blahosklonne.
"Pockaj, nenamahaj sa, babika neschopna, ja ti tie dvere otvorim."
Nech si každý hovorí čo chce, ale ak je chlap ozajstný gentleman (ani @5 nie je prehnané podľa mna), má určite veľký plus. Aspon u mna určite Neviem, ako myslíte že neslušnosť je sexi? Lebo nie je Práve naopak...
Gentlemanstvo je podľa mňa istým spôsobom degradujúce a patrí do minulosti. Ľudia by sa nemali podriaďovať veciam ako "toto sa patrí" a "toto sa musí" len na základe toho, čo má druhá osoba medzi nohami. Držanie dvier a odsúvanie stoličky je lichotivé, ale malo by sa robiť dobrovoľne, nie z hlúpych princípov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dnes som akurát písala kamarátovi, že ja neznesiem, keď sa chlap nevie správať k žene... ako, nehovorím o nejakom, na dnešnú dobu možno aj prehnanom galantnom správaní, napr. otvárať jej dvere na aute a podobne, ale neznášam, keď je muž hrubý, neúctivý a svojim správaním či dokonca slovne ženu ponižuje... zvyknem narobiť strašný cirkus potom
"Pockaj, nenamahaj sa, babika neschopna, ja ti tie dvere otvorim."
presne tak, ale iba vtedy, ak má s tým ten človek problém