Ja sa vyjadrim, aj ked nie som muz. Nie, nechcela by som niekoho, kto by ma nutit zmenit si meno. Ak budem niekedy v manzelstve, planujem si nechat to svoje.
Nie, ale tak môžeš si vybrať jej ak by mužove nebolo dvakrát pekné...
Napriklad
Milan Sralik ... Tak to asi lepšie si zobrať jej jech by aj bola Mrkvičková
@mariquittka Treba začal loviť Slovincov, tam sa ich vyskytuje pár s priezviskom Kokot - ale zas aj niektorí Srbi sú Kokoti (teda aj tam sa toto priezvisko relatívne často vyskytuje) » sk.wikipedia.org/wiki/Aleš_Koko...
U mna je to cast mojho planu na asimilaciu do svedskej spolocnosti Okrem toho moje vlastne priezvisko je dost neohrabane aj na slovenske pomery, takze cokolvek nove by bol v 90% pripadov len upgrade
ak by sa mi páčilo viac než moje, tak možno áno. ale zas ak by ona nechcela moje, tak by som s tým bol v pohode, myslím. a ak by sa dalo, tak by som potom zariadil aby deti mali obe priezviská, pomlčkovo. bolo by to také... logicky konzistentné, my dve osoby sme dve svoje osoby, a deti sú mix nás dvoch =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
no a to nie je môj typ
Napriklad
Milan Sralik ... Tak to asi lepšie si zobrať jej jech by aj bola Mrkvičková
Vo svojom okoli nepoznám nikoho takéto bezohladu na pohlavie.
Myslím, že je to vec dohody/dobrovoľného osobného rozhodnutia