Ahojte ak v my activity najdem priecinok youtube81 a rozkliknem tie vsetky videa tzn ze ich vsetky pozeral alebo ki to rozklikava videa z toho kanalu alebo nieco podobne? Diik
@dajana40 ani ja nechápem čo sa pýtaš, lebo píšeš ako retard, a myslím že mobilom to nie je.
ale odpoviem ti asi toľko, že to číslo v zátvorke je počet položiek v danej kategórií, takže nemusíš ho sem písať.
a zadruhé, "MY ACTIVITY".
v preklade z angličtiny, "moja aktivita".
čiže daná zložka asi obsahuje tvoju youtube aktivitu, čiže liky a komenty čo si dala videám.
ak chceš pozreté videá, na to je History (História).
ak chceš aby si neznela retardovane, odporúčam venovať menej času youtubu a viac času slovenčine, gramatike, a štylistike.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale odpoviem ti asi toľko, že to číslo v zátvorke je počet položiek v danej kategórií, takže nemusíš ho sem písať.
a zadruhé, "MY ACTIVITY".
v preklade z angličtiny, "moja aktivita".
čiže daná zložka asi obsahuje tvoju youtube aktivitu, čiže liky a komenty čo si dala videám.
ak chceš pozreté videá, na to je History (História).
ak chceš aby si neznela retardovane, odporúčam venovať menej času youtubu a viac času slovenčine, gramatike, a štylistike.
a všeobecne mysleniu.