nahodou som to teraz kukal ...prvy krat a aj naposledy.....mne to pripada ako iny svet......16 rocnej tam kupuju Hummer alebo jej kupuju saty za 2000 dolarov... :...ti sa maju ako dobre..ale co uz.....vy si o tom co myslite??
jaj tak toto som pozeraval cez leto ked som bol na prazdninach u sesternic...riadna prkotina...ale dalo sa na tom aspon zasmiat aki su ti americki spratkovia rozmaznani
vidieť ako 100-kilovej babe hľadajú partnera na tanec, alebo ako sa jedna rozplakala keď závesy v party miestosti boli inak ako chcela, je celkom haluz...
celkom dobre na odreagovanie a potom neskor aj na vyvratenie obsahu zaludka .... mne je z toho programu absolutne na nic... napriklad ked si jedno dievca chcelo dat urobit sprievod po hlavnej ulici ten organizator jej povedal ze to nemozu odstavit pretoze ta cesta ide k nemocnici... dievca sa spytalo : "So what?" ... a mamicka na to: Ked to moja dcera chce tak to urobte.... akoze dost
Nikdy som to nevidela, len raz u kamošky to bežalo v pozadí a tých pár vecí, čo sa mi dostali do uší boli naozaj desne strašné chobotiny, a nejako som to neriešila. A vôbec si nemyslím, že tí ľudia "sa majú". Ja by som taký život nechcela, a myslím to úplne vážne.
Len som zvedava, ze co s tich deciek napokon vyrastie, ked uz teraz maju skoro vsetko co si len "pisknu"..nebudu si asi nic vazit, ked im vsetko kupia ich prachati rodicia
keď som bola na dovolenke, tak jediná tv, čo sa tam dala pozerať, bola mtv, prípadne vh1.
a zrovna vtedy bol my supersweet16 weekend, takže som videla v priebehu dvoch dní asi 20 dielov.
auto, prachy, šaty, rihanna na oslave - to je všetko nič.
ale jedna deva chcela byť zebra. ZEBRA. proste z nej spravili zebru. no chápete? furt nechápem, ako môže byť niekto tak drbnutý. a to ani nebola američanka, ale britka. som si myslela, že len američania sú takí uderení
inak som dosť nechápala... z jedného chalana. taký zmrd malý, nechutný škaredý, ani tyčku by som naňho nehodila, a tak nadával svojej mame... do očí a neviem či nie aj bez cenzúry. proste totálna absencia akejkoľvek úcty k rodičom. prefackala by som ho, poslala na rok do afriky, a hanbila sa za také nevďačné decko.
a mamička čo?kúpili mu tuším auto a zájazd niekam neviem kam. pohoda jahoda.
ja som tiez videla vtedy ked jej toho hummera kupili... ale najviac som sa pobavila, ked tu jednu poslali do tej masajskej dediny a ona si zbalila lodicky na opatku, fen a podobne veci, asi si nestihla pozret na nete, ze tam byvaju v domoch z hliny natierane blatom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@6 ale nechce sa mi verit ze aj oni dokazu nieco take pozerat
vidieť ako 100-kilovej babe hľadajú partnera na tanec, alebo ako sa jedna rozplakala keď závesy v party miestosti boli inak ako chcela, je celkom haluz...
a vidieť že prachy naozaj nie sú všetk
polku ľudí odtiaľ doslova vykopú, lebo ich tá pipka nepozvala...
každá jedna reve na matku či je ormálna a každá jedna dostane auto za to, že jej tatko je pán podsvetia...
dristy:/
americká blbosť-klasika
Ale keby ma niekto chcel obdariť tak onedlho mám narodky (A)(A)
ved poznate toto, nie?
pizdaus.com/pics/9fWiZdpJUQ4S.jpg
a zrovna vtedy bol my supersweet16 weekend, takže som videla v priebehu dvoch dní asi 20 dielov.
auto, prachy, šaty, rihanna na oslave - to je všetko nič.
ale jedna deva chcela byť zebra. ZEBRA. proste z nej spravili zebru. no chápete? furt nechápem, ako môže byť niekto tak drbnutý. a to ani nebola američanka, ale britka. som si myslela, že len američania sú takí uderení
a mamička čo?kúpili mu tuším auto a zájazd niekam neviem kam. pohoda jahoda.
takže chyba bude asi hlavne niekde u rodičov.
ale všetci ju žrali, aká je očarujúco nádherná toľká úprumnosť srší z vyjadrení takých "kamarátov" ...
vieš čo, nepamätám si už, ako bola nalíčená...
No každopádne tá stránka má geniálny názov ;-DDD
Fakt nemusim pozerat decka ktore nevedia co skorej s peniazmi.