neviem, či si ťa láska dokáže nájsť sama, ale podľa mňa na každom záleží, ako sa k tomu postaví a od toho sa to všetko odvíja...a u každého je to individuálne
Pravá láska podľa mňa je veľmi málo pravdepodobné že s toľkých miliárd ľudí človek nájde svoju ,,pravú lásku,, práve u susedov teda ak niekto pod pojmom pravá láska myslí toho jedného vyvoleného človek ktorý patrí k nám..... ako spriaznená duša.
aj keby to bolo z matematickeho hladiska mozne, tak nie. ale nie je uvedene, o aku lasku by malo ist. je mozne, ze mnohych si laska k vinu alebo k One Direction najde.
Inak si o tom myslim to, ze na nikoho nic necaka, neverim na osud a clovek sa na zivot moze pozerat len retrospektivne.. Cize ani teraz nemozes povedat ze je niekto pravy. Ja ale mozem povedat ze som stastny a urcite nechcem aby to bolo inak.
Nič také neexistuje. Je to len fráza. Ľudia sa jednoducho hodia k sebe viac alebo menej. Niektorí nemajú šancu spolu vydržať, iní sa k sebe hodia tak, že spolu vydržia celý život, ale nie vždy sú úplne šťastný a ďalší sa k sebe hodia tak, že spolu vydržia celý život s pocitom vzájomného šťastia a s minimálnou nutnosťou vzťahovej údržby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale nie každý ju aj nájde .
Ludska laska je falosna
ale ta stvrta odpoved je super
ale stale verim, ze najdem idiota ktoreho hormony ma budu lubit a moje hormony budu lubit jeho..
toto bohužial v reálnom živote neplatí
čiže nie
Podla mna necaka, je to hlupost a mnoho ludi ju nikdy nenajde... A prava laska... Tiez krasne spojenie, na ktore definicia neexistuje
Inak si o tom myslim to, ze na nikoho nic necaka, neverim na osud a clovek sa na zivot moze pozerat len retrospektivne.. Cize ani teraz nemozes povedat ze je niekto pravy. Ja ale mozem povedat ze som stastny a urcite nechcem aby to bolo inak.
nečaká !