newedel som presne aky mam dat nadpis tak som dal taky aky som dal si newsimajte...No a teraz ku tomu: Kamarat mi povedal ze mam mysliet na pozitivne veci ked som bol uplne na dne s naladou a vsetko bolo zle...tak som dal na neho myslel som uplne na pozi
podla mna to volou neovplyvnis. mozno len zacnes viac vnimat pozitivne. a ked si negativny, vsimas si len to negativne, preto sa ti aj veci takymi zdaju byt. je to vsetko o druhoch pohladu.
Istú dobu, po tom ako som prečítala The Secret a videla film, som nadpriemerne silno verila, že pomocou myšlienok si môžem pritiahnuť peniaze či lásku, ale aj autonehodu ak myslím negatívne.
Dnes už nie som taký fanatik, ale ako sa hovorí Všetko vzniká hlave. Takže odpoveď na tvoju otázku: nie je to vylúčené..
Ono to moze byt spojene aj s tym, ze ked myslis pozitivne si vsimas hlavne tie pozitivne veci a ked negativne, tak si vsimas hlavne tie negativne veci, preto sa ti mozno zda, ze ked myslis pozitivne sa vsetko dava dokopy
Ked si pozitivne naladeny a myslis na to, ako ti veci dobre vychadzaju, tak ti vsetko pojde lahsie, jednoduchsie a rychlejsie. Ale samotny pozitvny pristup bez realneho zasahu ti asi nepomoze
Predstav si že si v banke a zrazu tam prídu lupiči vylúpiť tú banku a teba postrelia do nohy... Ak si optimista tak si povieš "To som mal šťastie že ma trafil iba do nohy", ale pesimista si povie "Prečo ja, všetko zlé sa deje len mne"....
Veci sa budú diať aj pozitívne aj negatívne, záleží na tebe ako sa k ním postavíš....
je to hlavne o pocitoch..celý život je o pocitoch... samozrejme, že aj o myšlienkach, ale predstav si, že myslíš len tak povrchovo na niečo pekné (nejakú babu, alebo na peknú scénu z nejakého filmu), ale pritom niekde vo vnútri si sám protirečíš (mne sa to stať nikdy nemôže, toto nie je môj prípad a pod.)... takže čo myslíš aký bude výsledok?
preto jednak treba myslieť na pozitívne veci, resp. celkovo myslieť pozitívne a zo všetkého vnímať len to dobré (ja sa to snažím a som za to len odsudzovaný alebo ako to nazvať, ale to je jedno) ale HLAVNE musíš cítiť pozitívne, musíš sa cítiť fajn...mať v srdci pocity šťastia, radosti a aj lásky aj napriek tomu, že ti ju nikto nemusí dávať... všetko sa ukrýva len v človeku samotnom
ja praveze ked mam dpeku a zacnem mysliet na pozitivne veci tak ma chyti este vacsia depka bo viem ze to take dobre tak skoro nbeude a som vo vacsej pi.. jak predtym
prestavte si v mysli to co raz chcete zazit a je to zrovnu realne .. a ak je vasa viera v to ze to dokazete taka silna proste strasne silna tak to dokazetee !!!...zrovna si to niekedy vyskusajsie zavrite oci prestavte si tu situaciu ten moment co chcete....uvidite ze mam pravddu ze to vyjde len musi byt ta viera silnajsia ako vy proste to nepochopite ale ja som to uz pochopil !!
11. ano je to tak pretoze neweris tomu...neweris tomu ze sa to stane...neweris tym myslienkam....ale inak mas uplne pravdu treba mysliet pozitivne ale stymi mysliankami ma asi nikto nepochopy no vsak ved mozno zistite
necital ten tvoj kamarat nahodou tu knihu Tajomstvo , od neviemkoho? ze vraj jeden z bestsellerov... lebo mi to pripomina presne to, o com hovoris ... a inac, je to blud
Aj mne to pripomina The Secret( co bola podla mna blbost) Ale mam na to taky nazor, ze myslienkami sa sice veci nedaju ovplyvnit ale da sa zmenit postoj k veciam a pozitivne myslenie je dolezite.
ono neni to žiaden zázrak ani si tým nič neprivoláš len skrátka veci vnímaš inak, to je celkom logické predsa, samozrejme že keď myslíme pozitívne a aj keď sa nám stane niečo nepekné vždy sa dá na to pozerať aj z inej stránky.. celkový život potom vyzerá oveľa krajšie a takýmto ľudom sa tiež može aj viac dariť to je pravda K tomu netreba žiaden návod ani knihu...
Ale všetko sa nedá takto nasilu robiť podľa vzoru Secret-u lebo z toho može určitým ľuďom aj prepnúť, každý sme osobnosť a neradil by som niekomu nasilu meniť pohľad na svet.. Ale to čo ľudia stvárajú po prečítaní Secretu je dosť nenormálne..
@Idzisko jednoznačne áno ja sám to takto praktizujem a ver že 95% úspechu je v našej hlave. Keď myslíme negatívne vytvárame si vnútorný blok a veci idú ťažšie ak ale myslíme pozitívne a veríme dodáva nám to sebavedomie odhodlanie aj silu preto to vyzerá akoby nám všetko išlo od ruky. Veľmi nebezpečné sú pochybnosti ale ak myslím pozitívne že žiadne pochybnosti si nepripúšťam tak málokedy sa vyskytnú Ak sa vyskytne prekážka tak sa riadim tým že neexistujú prekážky len výzvy a fakt potom ide všetko Inak fakt je to fyzika ak chceš isť dopredu tak dopredu musíš smerovať aj svoju silu ak ju ale smeruješ aj inde už to nieje 100% účinnosť. Veľká pravda je že jediný rozdiel medzi šťastným a nešťastným človekom je ten že šťastný vie že je šťastný a to ho robí šťastným. Z úsmevom na perách ide všetko ľahšie
este aj chcete tuto to vysvetluje nejaky tipek touto vetou : Pritahujete to, na co vacsinou myslite, bez ohladu nato, ci ste si tychlo myslienok vedomi, alebo nie.
No bez myslienky sa nepohne nic.... nehladal by som v tom nejake nadprirodzene spojitosti ale je prirodzene ze ak myslis pozitivne dari sa ti viac ako ked myslis negativne ak nieco nemas robit s chutou nemusis to robit vobec lebo to aj tak spravis na prd.... to je logicke
ja radsej uz pozitivne nemyslim lebo vzdi ked som myslel alebo sa snazil mysliet pozitivne, vzdy sa nieco udialo, alebo niekto mi tu pozitivnu naladu uplne skazil, rozsliapal,rozdupal, roztrhal na kuski preto uz nemyslim radsej vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Istú dobu, po tom ako som prečítala The Secret a videla film, som nadpriemerne silno verila, že pomocou myšlienok si môžem pritiahnuť peniaze či lásku, ale aj autonehodu ak myslím negatívne.
Dnes už nie som taký fanatik, ale ako sa hovorí Všetko vzniká hlave. Takže odpoveď na tvoju otázku: nie je to vylúčené..
Ono to moze byt spojene aj s tym, ze ked myslis pozitivne si vsimas hlavne tie pozitivne veci a ked negativne, tak si vsimas hlavne tie negativne veci, preto sa ti mozno zda, ze ked myslis pozitivne sa vsetko dava dokopy
Ale osobne radsej myslim pozitivne ako negativne
Predstav si že si v banke a zrazu tam prídu lupiči vylúpiť tú banku a teba postrelia do nohy... Ak si optimista tak si povieš "To som mal šťastie že ma trafil iba do nohy", ale pesimista si povie "Prečo ja, všetko zlé sa deje len mne"....
Veci sa budú diať aj pozitívne aj negatívne, záleží na tebe ako sa k ním postavíš....
preto jednak treba myslieť na pozitívne veci, resp. celkovo myslieť pozitívne a zo všetkého vnímať len to dobré (ja sa to snažím a som za to len odsudzovaný alebo ako to nazvať, ale to je jedno) ale HLAVNE musíš cítiť pozitívne, musíš sa cítiť fajn...mať v srdci pocity šťastia, radosti a aj lásky aj napriek tomu, že ti ju nikto nemusí dávať... všetko sa ukrýva len v človeku samotnom
Ale všetko sa nedá takto nasilu robiť podľa vzoru Secret-u lebo z toho može určitým ľuďom aj prepnúť, každý sme osobnosť a neradil by som niekomu nasilu meniť pohľad na svet.. Ale to čo ľudia stvárajú po prečítaní Secretu je dosť nenormálne..