pred spanim vzdy v hlave dakujem za vsetko co som cez den pozitivne zazila aj ked su to napriklad len malickosti, potom si rekapitulujem co treba na dalsi den a to je tak vsetko
rozmyslam, ako vyriesit problemy, ktore som nevedela cez den a ked je toho vela, tak to zhrniem pod jednu nalepku, ze svet je zly a dobre ze ma premaha spanok.
niekedy nad rodinou..nad zenamy lebo hlave obcas nerozkazes... ale v poslednom case nemyslim na nic proste zaspim takze som celkom rad ze je to tak ako to je ale zase su dni ked mi hlava a myslienky tak valia ze nespim az do rana zevraj sa tomu hovori laska pfuj
buď rozmýšlam nad budúcnosťou a nemôžem zaspať, alebo premýšľam nad všetkým, čo som kedy v živote spravila a nemôžem zaspať.
ale je celkom fajn, ked si tesne pred spaním pozriem nejaký film alebo seriál, čo vo mne nechá silnú emóciu alebo takú nejakú sračku a chvíľku nad tým rozmýšlam a zaspím.
myslím na to, ako rýchlo zaspať, lebo zajtra zase skoro vstávam... a samozrejme sa mi to nedarí, lebo pred spaním čítam veci do školy, ktoré ma stresujú
oddavam sa prijemnym predstavam a ked chcem zaspat a nemozem tak si predstavujem klbko vlny ako sa pomalicky mega pomaly navija a vtedy vacsinou zaspim
hmm ... predstavujem si rôzne príbehy ktoré sa dejú v mojom živote, ľudí ktorí neexistujú a veci ktoré sa asi nikdy nestanú ... vždy pred spaním si to predstavujem a občas tesne pred spánkom mi to príde ako reálne, no je to iba predstava...len je to škoda že to nikdy nezažijem
Rekapitulujem cely den a hlavne premyslam do buducna. Co urobit, co vylepsit atd. A sem tam si predstavujem ako jebem niektoru z mojich korejskych manzeliek
väčšinou na svoju budúcnosť na to ako si ju predstavujem a dúfam, že sa mi to jedného dňa splní, potom som v depke na druhý deň, lebo sa nič tak nevyvíja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Inak keď pred spaním myslíte na budúcnosť tak len tak ľahko nezaspíte, naopak, myslenie na minulosť, vám pomôže zaspať
@kittyboo mile
ale je celkom fajn, ked si tesne pred spaním pozriem nejaký film alebo seriál, čo vo mne nechá silnú emóciu alebo takú nejakú sračku a chvíľku nad tým rozmýšlam a zaspím.