Čo si myslíte o tej kriminálke, podľa mňa je úplne, že úžsná a hlavne kôli tomu, že to neni zase na spôsob CSI, nieže by som proti CSI niečo mala, ale je dobre vidieť, že niektorí producenti kriminálok použijú iný postup pri hľadaní zločincov ako len skúm
nepozerávam také chujoviny ako ncis a neviem čo ešte. vlastne telku nepozerám. Ale na myšlienkach vraha som kedysi strašne fičala, ešte na gympli a aj teraz niekedy, keď na mňa mamina zakričí, že to ide, skuknem to
NCIS a Criminal Minds su dve najlepsie kriminalne serialy podla mna v NCIS koli akcii a humoru a Criminal Minds koli tej celkovej logike a pacia sa mi citaty ktore idu nazaciatku a nakonci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Bola o takom mužovi,strašne moc obéznom,ktorý,a to fakt,jedol modelky,s ktorými sa zoznámil prostredníctvom internetu.
Naozaj bola dobrá,fakt 5hviezdičková,ale jediná,ktorú som z tejto série videla
Len by som rada vedieť, nakoľko tie psychologické veci čo tam riešia sú pravdivé alebo len vymyslené scenáristami...