Nie nevidin nic zle na tom ked mam najlepsieho kamosa ktory neni moj partner? naj kamos je naj kamos a partner je partner neviem preco by to musela byt jedna osoba. Ja mam dlhorocneho naj kamosa a ktorym mam niekedy pocit ze sme ako dvojicky a pozname sa od troch rokov.. povazovala by som dost nefer voci nemu keby zacnem vyhlasovat ze niekto kto je hoci aj moj manzel a laska mojho zivota je "lepsi kamos" ako on, neviem preco by mal, kamaratsky a partnersky vztah su dve rozdielne veci. Ano sucast partnerskeho vztahu ma byt uplne suznenie a porozumenie a musime si vediet povedat vsetko atd, ale to neznamena ze je rovnaky ako ten kamaratsky.
nemusi byť uplne najlepši kamarát vždy u každého, niekto mozno by nechcel mat partnera ako kamarata, ale v mojom prípade áno... chcel by som, aby moj partner bol aj súčastne moj kamarát.
zrejme prvýkrát, ale úplne súhlasím s @H8u...ale tak mi napadá, tiež si myslím, že Hachiko je super pes, tak asi s ňou súhlasím viackrát než by som si priznal
Moze ale nemusi, ja si nemyslim, ze chlapa s kt budem prekona moju bff kt poznam od 5 rokov. Ale chapem, ze niekt ludia to tak maju. Ja si to neviem predstavit, ze moj chlap bude moj bff ved kazdy sme iny. Tak isto moja bff ma mna ako bff, aj ked jej muz je uplne v pohode typek a je s nim nonstop a miluju sa jak kone, aj tak my dve medzi sebou mame nieco co nik nerozdeli.... Samozrejme, tym nehovorim, ze priatelstvo vo vztahu nie je dolezite, je q velmi, ale nikdy o mne nii nebude vediet co o mne moja bff a s nikym sa tqk dobre neviem porozpravat
je to praktické akože nehovorím, že v dnešnom svete to platí 100%, ale predsa by som si priala mať bližšie priateľstvo s človekom, s ktorým zdieľam život a svoje najintímnejšie veci, budujem domácnosť rodinu a pod.
ako s človekom, od ktorého defacto nezávisím (bežní kamaráti)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ako s človekom, od ktorého defacto nezávisím (bežní kamaráti)