ako to preboha môže byť kvalitné? však to je úplne nejaká sračka. sa na to len pozrieš a vidíš, že hentie hovnové granule nemajú nič spoločné s kvalitnou kávou.
jediné, na čo je instantné kafé dobré, je frappé a aj to je nechutné
Inak, nič proti pravoverným kávofilom, ale už sa tu cítim tak podradne, že onedlho si to budem kompenzovať tým, že tu budem vykrikovať, že porciované čaje nie sú čaje, (či už normálne alebo bylinkové), lebo normálne byliny a to v sáčku je sakramentský chuťový rozdiel
teoreticky áno.. ak si vezmem tú naj naj najhnusnejšiu najnekvalitnejšiu robustu na svete a spravím z nej espresso úplne hrozným sposobom, výsledok podľa mňa može byť nekvalitnejší, než instantná káva z tej top úžasnej kvalitnej arabicy (a možno len takto by bola pre 99,9% ľudí vypiteľná, ak by si z nej vačšina ľudí dala espresso, nikdy by to neprehltla)
v instantnej kave moze byt pomlete naozaj vsetko... mozno este aj ten co tu kavu mlel... instantna kava je iba nejaky horuci napoj s prichutou kavy. Nevravim ze ja to nepijem, lebo to pijem casto, ale len z nedostatku casu a penazi.
instantna kava bude asi rovnaky humus ako kapsulova ale tiez to niekedy pijem niektore mi celkom chutia a asi ako napisal seagull1 z nedostatku casu ale aj lenivosti a mozno aj penazi...chcelo by to kvalitny kavovar a potom kupovanie kavy je ta mensia polozka, zasa az tolko ich nevypijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
jediné, na čo je instantné kafé dobré, je frappé a aj to je nechutné
Odporucam pozriet:
» www.stream.cz/peklonataliri/6...