Myslíte si, že aj ku***níci majú city? teda že vedia aj ľúbiť a nie len raniť ženy?
povedzte svoj názor. ja si totiž neviem predstaviť že by sa jedného dňa nejaký kurevník len tak zmenil a začal mať rád..naozaj nejakú babu. ale to je môj názor
môj chlap bol predomnou kurevník jak sviňa. ale začal si so mnou a miluje ma jak kôň a viem, že sa v tomto zmenil. bývame spolu, sme stále aj po tých rokoch spolu a často mám pocit, akoby sme boli stále taký tí čerstvo zaľúbený... čiže, aj taký chlapi sa môžu zmeniť, len musia chcieť
ja takých nevyhľadavám. a vôbec to nie je môj prípad.na takých kurevníkoch nič nevidím. ja som už našla toho pravého. len sa pýtam na váš názor..nič viac v tom nehľadajte.
tak títo kurevníci sú zvyčajne takí do istého veku (u každého individuálne), v ktorom si uvedomia, že je najvyšší čas prestať robiť blbosti a nájsť si normálny vzťah... a potom je malé percento takých, čo aj takí ostanú
áno, nie je kurevník ako kurevnik, ludia sú kurevníci z viacerých dôvodov, niektorí len potrebujú zaplniť to prázdno o vnútri, lebo niekoho niekedy mali radi a boli odmietnutí a nevedia sa cez to preniesť ani najst žiaden iný spôsob ako sa zbaviť bolesti
Vidím, že niektorí sa tu riadne rozumiete, Kurevníci sa vedia zmeniť a poriadne a nevravím to len tak. Mám x kamarátov a známych, ktorí takí boli a keď si našli správne holky zmenili sa úplne na nepoznanie-aspoň čo sa týka obletovania sukieň. Lebo počas toho "kurvenia sa" nedávali lásku nikomu preto teraz milujú ako nikdy predtým a všetci, podotýkam, majú dlhé šťastné vzťahy. Láska človeka zmení na nepoznanie. A áno, týka sa to samozrejme aj báb. Tie sú na tom tak ako chalani, tiež sa potom zmenia. Nevravím, že som anjelik ale nikto nie je taký sociopat aby sa nevedel zmeniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
preco sa z ludi (kurevnik sa vyskytuje aj v zenskom prevedeni) taki ludia stavaju?
aj ked to uz vyzeralo na lepši vztah,tak sa proste nezaprel
môj chlap bol predomnou kurevník jak sviňa. ale začal si so mnou a miluje ma jak kôň a viem, že sa v tomto zmenil. bývame spolu, sme stále aj po tých rokoch spolu a často mám pocit, akoby sme boli stále taký tí čerstvo zaľúbený... čiže, aj taký chlapi sa môžu zmeniť, len musia chcieť
Neplet si kurevnika s debilom
Neplet si niekoho, kto ma rad sex a zeny, ale nenasiel este v ziadnej plnohodnotnu "soul mate" s kretenom bez mozgu, ktory mysli len koulema...