Niečo v tom zmysle, čo je pre vás alebo len v rámci spoločnosti vnímané ako pekné. Niečo, čo keď človek vlastní, tak je automaticky zaradených medzi tých "krajších" jedincov. Áno viem, že veci v tomto smere sú dosť relatívne a teda záleží od vkusu jednotl
@7 to je asi najlepší vzorec, ale 10!? to už by ma tackalo.
Je dokázané, že najatraktívnejší ľudia sú väčšinou tí s najpriemernejšou tvárou + prvkami plodnosti (pri ženách) a sily (pri mužoch)...neviem,či si chcela prave toto počuť
zaujímavé...mňa osobne dokážu upútať plné pery, ale nie príliš veľké oči z kt. srší úprimnosť, a suhlasim aj s @flemi ale tak u každého je to inak..čo jeden zbožňuje iný nenávidí
podla mna by mala byt ako ty. ale tak na birdzi je: musis mat briadku, jemne strnisko, svaly, ale nie prilis, dlhe vlasy, ale nie moc, ani moc kratke, zilnate ruky, charizmaticky pohlad
Kazdemu sa paci nieco ine...a ja si myslim,ze clovek je pekny prave tym,cim sa od inych lisi,tym je zaujimavy a jedinecny..ale skutocna krasa vychadza z vnutra a ta cloveka preziari tak,ze je prijemnym pre inych ludi,pretoze ma prijemne vyzraovanie a teda nemusi byt pekny podla dakych kriterii,ale ta krasa z neho proste vyzrauje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
-2 sin(666 °)
Je dokázané, že najatraktívnejší ľudia sú väčšinou tí s najpriemernejšou tvárou + prvkami plodnosti (pri ženách) a sily (pri mužoch)...neviem,či si chcela prave toto počuť
nos by mal byť tuším tretina tváre
medzi oči by sa malo ,,zmestiť" ďalšie oko
a pozor, krása sa vo svete meria inak!