Myslite si, ze extistuje na svete clovek, ktory je skoro uplne ako vy.
je mi jasne, ze kazdy clovek je original a neexistuje niekto uplne rovnaky.ale ci si myslite, ze existuje osoba, ktora ma rovnake nazory ako vy, pocuva rovnaku hudbu, ma rovnaky styl zivota, obliekania a tak dalej?
áno...a čo je na tom najhoršie? že som ho poznala, vyrastala snim a hlavne fakt že BOL... a už nie je...
(nemyslim to vyzorovo, hudbovo alebo ine povrchné blbosti... mne na to uplne pasuje anglický výraz soul mate...a boli sme proste rovnakí! a rozumeli sme si...dokonale)
Ako decko som sa nad tým často zamýšľala.. a či existuj človek, ktorý robí presne to isté, čo ja v tú istú chvíľu. Či existuje človek ako ja povahovo, či existuje človek ako ja výzorovo. Vtedy som si nebola istá. Teraz by som na 98% povedala že hej, existuje. A možno aj viacerí.
pokiaľ by znela otázka či niekto vyzerá podobne alebo rovnako ako ja, odpovedal by som - pravdepodobne áno...ale čo sa týka tvojej otázky, tak si neviem predstaviť že niekto na svete žije rovnako ako ja...
poznám mnohých ľudí, ktorí sú mi v mnohom podobní, ale v mnohom sú mi opakom. je to tým, že ja sama v sebe spájam paradoxne divné záujmy a veci. takže myslím, že nikto taký už nie je, hoci podobných by sa našlo dosť.
Bolo by to mega rozprávať sa s niekým kto ma chápe rozumie mojim pocitom,chcem ho spoznať ak taký človek je...
Vlastne,mám najlepšieho kamaráta,ktorý počúva tú istú hudbu, oblieka sa rovnakým štýlom ako ja,vyjadruje sa rovnako ako ja,rozmýšľa ako ja... Ale,jeho povaha je iná, omnoho lepšia...
abi existuje a mam o tom aj dokaz pozeram sa na takeho cloveoa každý den na YouTube a strasne sa smejem ale nie je to môj dvoinik, ale dvojnik mojho bratranca a oni sú uplne rovnaki vyzorovo aj heftovo
neviem, ale niekedy, keď napríklad seriem na wecku, a nemám o čom rozmýšľať, tak rozmýšľam, či existuje nejaký človek, čo tiež práve serie na wecku a rozmýšľa o tom, či dakto o tom tiež rozmýšľa. (hej a nerobím to výlučne pri sraní). ou džizis robitusin, zas si offtopic.
inak si myslím, že ľudia, ktorí sú presvedčení o tom, že sú silno jedineční (že im nikto nie je ani len veľmi podobný), sú príliš často zatvorení sami so sebou a nevnímajú svet okolo seba.
existuje veľa ľudí čo sú v niečom ako ja..ale nepoznám nikoho, kto by bol takmer úplne ako ja ...asi by som nechcela poznať takého človeka, určite by som ho nemala rada ..
myslím si, že nikdy nebudú dvaja ľudia rovnakí, vždy je tam nejaká odchýlka. napr mám známeho, ktorého hudobný a estetický vkus je identický s mojím /až v takej miere, že je to šokujúce/ a zhodneme sa názorovo, ale povahovo sú tam rozdiely..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
(nemyslim to vyzorovo, hudbovo alebo ine povrchné blbosti... mne na to uplne pasuje anglický výraz soul mate...a boli sme proste rovnakí! a rozumeli sme si...dokonale)
to proste nejde
nie ja si počkám keď ma on nájde, mám času
@6
Isté spriaznenie áno, ale že by tá osoba bola rovnaká?
Vlastne,mám najlepšieho kamaráta,ktorý počúva tú istú hudbu, oblieka sa rovnakým štýlom ako ja,vyjadruje sa rovnako ako ja,rozmýšľa ako ja... Ale,jeho povaha je iná, omnoho lepšia...
dokonca rozmýšľa úplne rovnako.
je zázrak, že takého človeka v živote mám.
ale priala by som si to
A ak by existoval človek, ktorý by mal rovnaké názory ako ja, možno ho už ukameňovali...