Súhlasím s vami.. ale keďže Japonsko je druhá najviac zadĺžená krajina, a teraz sa zadĺžila ešte viac a jeho dobrá tretina je totálne zruinovaná, nečudovala by som sa keby to tam krachlo a boli nepokoje, kvôli neinformovanosti ľudí aj ohľadom elektrární.. ale hádam sa z toho dostanú
Určite... Japonsko má peniaze. A problém je len v postihnutých častiach, inde život ide ďalej viac menej ako doteraz, ľudia chodia do práce atď. Čo iné im ostáva
@ctrl a prečo veľmi dlho je ich okolo 120 mil....a neni su lenivý ako Slováci..podľa mňa za rok ani nebudu vedieť, že ich triaslo a topilo.....za predpokladu, že sa cele Japonsko nepotopí, tak ako je to prorokované........filip
Japonsko sa z toho už dostáva, absolutne ma zarazili obrázky keď už deň po katastrofe ukazovali na CNN ako ľudia upratujú ulice, Japonci sú absolútne neskutočný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
horšie, že my sa z toho ťažko dostaneme....
Len škoda ,že ich problémy zasiahnú pravdepodobne všetkých .
Jedno to je asi každému čo o tom prd vie .