zavisi to od povahy a schopnosti socialne sa zaradit... ja osobne preferujem moznost byvania osamote, ja budem radsej byvat sama,nepocuvat nijake reci,co ak si s danymi ludmi nesadnem? co ak sa budeme hadat a budem mat odpor chodit na intrak? jednoducho,vziat vlastny notebook,kecat s ludmi ktorych poznam a su daleko cez net a robit si co len chcem..ak budem mat deficit v oblasti spolocnosti ludi tak si zajdem vedla na izbu alebo obehnem intrak a pozdravim znamych ak ich budem mat dost,zavriem sa spat do komnaty
Najviac zalezi na spolubyvajucich - ak mas dobrych, preco nie? Ak mas zlych, tak je lepsie zostat sam. Ak nevies, akych dostanes, tak zalezi na tvojej povahe...
@gothicpoethic ja bývam sama na dvojke, pretože spolubývajúca mi robila také nervy že až.. som nemohla spávať..lebo tam mala návštevy do dvoch rána..... a ja som sa teda vôbec nevyspala že som bola strááášne unavená... že som odpadla...a musela ma kriesiť moja vychovávateľka... tak potom už aj ona s ňou stratila nervy, nakázala sa jej odo mňa odsťahovať, čo aj urobila, doplnila jednu trojku kde bývali len dve, a vychoška sa jej teraz stále vyhráža, že keď im bude robiť to čo mne, tak už letí z intráku a môže sa aj na hlavu postaviť
a ako vidím, tak sa už ani ku mne nikto nenasťahuje, i keď som tam chcela jednu kamošku, lebo mi ukradli z izby druhú stolík a stoličku pre jedny baby čo im chalani na hotelovej bunke roztrieskali stôl a stoličky keď boli v dosť podnapitom stave
no a ako, ja sa tiež nezaobídem, aby mi večer niekto neliezol do postele, alebo aby ma niekto nevyžiaral ale mne na to stačí otvoriť dvere na izbe a hneď mám plnú izbu kamarátiek ktoré mi lezú na jednu aj na druhú postel a vyžierajú mi moje "granule"
len na upresnenie informacii..tie navstevy neboli do druhej ale do pol druhej..a ako kedy si odpadla?a vychovavatelka ta kriesila?a neje to tak ze ona s noubstratila nervy barca sama odisla lebo si jej liezla nan ervy a vobec jej nekazala odstahovat sa od teba a ani sa jej teraz nevyhraza ze poleti z intraku..ako nechapem naco tu upolmne prekrucas taketo veci..
ciferska ty zrzavej mastnej chlupe.... to čo si tu vymýšlaš?...ýho pána... šak sa spamaaj prosím ta konečne.... ako setci uz mme nateba vytvoreny svoj nazor a niky to nebude tak jak si napisala ze otvoris izbu a mas plnu izbu kamaratiek posrala si t na celej ciare....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Keď si ale predstavím večery bez toho, aby ma niekto rozosmial, chodil mi do postele, vyžieral jedlo, kradol hajzlák a tampóny...som nesvoja
a ako vidím, tak sa už ani ku mne nikto nenasťahuje, i keď som tam chcela jednu kamošku, lebo mi ukradli z izby druhú stolík a stoličku pre jedny baby čo im chalani na hotelovej bunke roztrieskali stôl a stoličky keď boli v dosť podnapitom stave
no a ako, ja sa tiež nezaobídem, aby mi večer niekto neliezol do postele, alebo aby ma niekto nevyžiaral ale mne na to stačí otvoriť dvere na izbe a hneď mám plnú izbu kamarátiek ktoré mi lezú na jednu aj na druhú postel a vyžierajú mi moje "granule"