Myslíte si, že je možné milovať dvoch ľudí naraz ?
Dvaja chlapci, jedno dievča.Jeden ex a jeden terajší.S ex 2,5 roka, s terajším 7 mesiacov.Ex - sympatický, zodpovedný, úprimný, hľadá v živote rodinu.Terajší - fešák, športovec, rovnaký vek, introvert.
No tak toto je ako telenovela. Co ti tu poradit? Len to, ze pokym nebudes mat v tomto jasno budes trpiet. Ked milujes oboch, vyber si toho koho viac. Podla mna to mozne je, ale neviem si to dobre predstavit a ani nechcem. Je to komplikovane a ten co je ex uz nech nim ostane a rozvijaj vztah s terajsim a hlavne prestan uz porovnavat. Myslim si, ze 7 mesiacov je dost dlha doba na to, aby si vedela ci je ti tvoj terajsi priatel spravny alebo nie.
nemyslim si ze je mozne milovat dvoch ludi naraz...skor to bude silna naklonnost
je jasne ze expriatel ti nie je lahostajny pretoze ste boli spolu dlho a este citovo si na neho naviazana...potrebujes len cas aby si si to vedela vyriesit v hlave
@Cicinqa Si zena, ktora si nevie vazit to, co jej dava terajsi priatel. Nevies lubit, si este v tomto nevyzreta. Chcela by si vsetko, no to nikdy v jednej osobe nenajdes...
asi to bude tým, ja neviem,asi som nevyzretá,ale nedávajú len oni mne....predsa dávam kus zo seba aj ja, nie? a ver tomu, že si vážim, čo dostanem.....ono je to ale zložitejšie, má to veľa okolností a ja už neviem,ako ďalej....
@Milo5 a tuším máš pravdu.....nechám si to dnes naposledy prejsť hlavou a keď to nepôjde, tak si nechám prejsť hlavou guľku ( pokus o vtip ) asi najlepšie bude nechať to tak,ako to je a čas ukáže, čo myslíš?.....
aj ja teraz riesim tu istu dilemu co ty ale nastastie ani jeden z tych dvoch dotycnych nie je moj byvaly a tiez neviem ktoreho preto sa idem s kazdym samostatne stratnut a dufam ze tam sa to vyriesi aj ked sa bojim ze ked jedneho odmietnem tak ho automaticky stratim
ono nevies zabudnut ze medzi tebou a tvojim ex bolo este nieco viac a ze mozno to tam este je, napriklad ja som za svojho kratkeho zivota objavila par chalanov, s ktorymi sice nie som, ale maju v mojom srdci specialne miesto pre to aki su a co pre mna urobili kedysi... a bolo medzi nami viac ako normalne priatelstvo ale ostali sme zadobre a teraz ked hociaky z nich ma nejaku priatelku, tak ziarlim a rovnako pocitujem tu uzkost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
je jasne ze expriatel ti nie je lahostajny pretoze ste boli spolu dlho a este citovo si na neho naviazana...potrebujes len cas aby si si to vedela vyriesit v hlave
>>> » www.birdz.sk/forum/dokazete-...
A prave preto, ze je to zlozite a ma to vela okolnosti sa ti neda komlexne poradit.
áno dá sa to