Keď niekoho milujem a potom ho milovať prestanem myslím, že sa stalo medzi mnou a ním niečo, čo tie city narušilo. A muselo to byť niečo veľmi nepríjemné, keď ma to prinútilo prestať ho milovať.
to som kravinu oznacil bo ono ak uz ra niekoho nelubis tak ho asi ani nebudes. ja el ine, ak ste sa rozisli, a ty si k nemu stale nieco citila, tak potom myslim ze sa to da.. ale mne sa take nestalo.
podla mna je to realne, ale je to tazke o tom filozofovat, moze to byt stereotyp, pre ktory ho odmiluje- (v tych lepsich pripadoch), sice mozno ho stale este miluje ale nie uz ako predtym a neuvedomuje si, to, ze ju este miluje...najhorsie, co sa moze podla mna stat, ked sa z nich stanu priatelia a sex ide do uzadia...
idealne, je aby partner stale vzrusoval,aby medzi nimi fungovala chemia...
kiezby to slo kiezby sa dalo znova zacat milovat sa da len raz to je ten problem keby to slo znova zacat dam za to pecen ladviny oblicky pluca proste secko co ma na mne nejaku hodnotu aby sa to mohlo stat
ked ti niekto povie ze ta uz nemiluje, tak to proste konci, cim viac sa potom znazis tym viac je to uz len trapne cim skor s as tym zmieris, tym skor ta to prestane boliet,. nic viac, nic menej
ja si myslím, že to možné je...so mnou sa napríklad rozišiel priateľ vraj preto, že ma už neľúbi, ale keď sa dozvedel, že by som mohla mať nejaký iný vzťah, prestal sa so mnou baviť...čo značí o tom, že ma mal stále radšej ako kamarátku...nebavil sa so mnou skoro rok a a teraz sa so mnou znova baví...je to čudné...ale nevylučujem možnosť, že by sa to ešte niekedy dalo do kopy...
@20 a aka je ta dialka? zas neviem si napriklad predstavit mat vztah, ak by ta dialka bola vacsia ako povedzme 800-1000km tj. nedokazem si len ta povedat, ze a teraz v sobotu idem za mojou priatelkou a vecer naspat domov
Lubila som... prisiel problem rozisli sme sa ... prestali byt v kontakte ... zabudli sme ... no ja som si po roku spomenula ... napisala, ... a od vtedy si piseme opat ... zalubila som sa do neho druhy krat...ale problem je taky, on ma priatelku ... takze postupne zabudam, ale ostavame super priatelia co ma aspon tak tesi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
idealne, je aby partner stale vzrusoval,aby medzi nimi fungovala chemia...
- Pôjdeme pešo alebo autobusom?
Druhý odpovedá:
- Tým, čo príde skôr!
myslim,ze je to mozne....
mozno aj po rokoch
ale ak ho už neľúbim neviem na čo by som sa do neho znova mala zaľúbiť