Takze spoznala som sa s chlapcom, ktorý je odomna starsi o 9 rokov... V tomto si myslim ze nieje problem... velmi dobre si rozumieme... mame strasne vela veci spolocnych... proste kebyze sme spolu den-noc tak sa mame o com rozpravat, co rozoberat co robit
ak sas nou rozijde vramci toho, ze zistil, ze chce byt s tebou, tak prosim. ale ak sa s nou nerozijde tak to samo o sebe hovori, ze pre neho neznamenas moc vela, tak utekaj.
@silviaaa a co ak tu svoju terajsiu nelubi. @daarkness moze byt kludne raz zena jeho zivota? ja by som to nechal na jeho rozhodnutie je dospely a snad vie co robi.
ja som chodila s niekym a myslela som si, ze je vsetko fajn ... potom prisiel niekto iny a az vtedy som si uvedomila ze to nieje az take ruzove ako som si myslela... a az s tym druhym to bolo fajn... je to na nom si myslim ...
Aj by som súhlasil s @2 ale nesúhlasím. Ak si myslíš že by si ho urobila šťastnejším než je s tou jeho frajerkou tak sa o to aspoň pokúsiť môžeš. Ak sa kvôli tebe nerozíde tak ju má radšej než teba a nestojíš mu zato aby sa rozchádzal.. tým pádom to bude jednostranná láska z tvojej strany.
Zober si to takto,ako by bolo tebe kebyže máš priateľa a zrazu ti z čista jasna povie : " Vieš moja, sice sme spolu už dlhšie a ľúbim ťa.. ale, prednedávnom som spoznal dievča s ktorým si mám stále čo povedať a máme stále čo robiť.. "
Každopádne, môj názor znie... nerob iným to, čo nechceš aby sa raz stalo na oplátku tebe
Ak nehodláš brať ohľad na to že nechá priateľku kôli tebe , tak ti niečo odcitujem.
"There's a natural law of Karma that vindictive people, who go out of their way to hurt others, will end up broke and alone" Sylvester Stallone
@15 presne toto.
Skus si predstavit, ako by si sa na jej mieste citila ty. Myslim, ze si to nezasluzi ... Ked je zadany, vobec mu neplet hlavu.
Ak ma dievca a predsa ti prejavi naklonnost hoci len raz, taky si ani ziadne dievca nezasluzi.
@silviaaa@9 To je síce pekná predstava, ale poznám tucty ľudí, čo sú s niekým, len aby neboli sami. Nehovorím, že to schvaľujem, ale je to tak Sú určité typy čo proste majú "niečo", ale akonáhle príde niečo lepšie, tak až vtedy vymenia
@3
inak strasne vela komentov je tu typu: kasli na to, uz ma dievca..tebe by sa isto nepacilo keby sa s tebou tvoj rozisiel, lebo stretol niekoho (zaujimavejsieho, atraktivnejsieho,pri kom sa citi fajn).. Toto mi pripada tak, ze ked si niekto najde partnera, tak je to zakonite na cely zivot
"Ak ma dievca a predsa ti prejavi naklonnost hoci len raz, taky si ani ziadne dievca nezasluzi." jasnee,lebo laska je fakt ovladana rozumom. ked s niekym som, tak stracam zaujem, nevidim nepocujem necitim, iba s tym, s kym som
a k otazke- ano, je mozny, pokial to bude chciet aj on.
@mygate mňa skôr prekvapujú osoby, čo sú schopné miešať sa niekomiu do vzťahu to je podlosť.
napríklad môj frájko sa mi páčil už hodne dlho predtým jak sme spolu začali chodiť, ale keďže som vedela, že má dievča, neriešila som ho vôbec a počkala som, kým sa rozídu.... hold nie všetci máme chrbtovú kosť.
ak je to ten pravý, tak to skôr-neskôr príde aj bez toho, aby som ublížila nejakej tretej osobe, mne sa to potvrdilo..
možné to je...
ale!
asi by ti na mieste jeho holky nebolo fajn, keby ťa nechá pre inú....a ak to raz urobí jednej, môžeš to od neho čakať neskôr aj ty, keď ho omrzíš a príde nová zaujímavejšia
snaž sa tomuto vyhnúť a nejeb sa tam, kde ťa netreba (nehnevaj sa, nič proti tebe, ale nemám rada, keď niekto nevie počítať a pletie sa tam, kde treba len dvoch! 2! )
a inak možno aj @18
@sheily a kde ja pisem ze sa ma montovat do vztahu?
pozri, ked je to ozaj tak, ze si rozumeju a vedia kecat hodiny a bla bla, tak si to uz vsimol aj on. a ked sa rozhodne on, ze by chcel byt so zakladatelkou fora a ona s tym bude suhlasit, tak budu.
pri rozchode (akomkolvek) je vzdy niekto smutny a je mu ublizene.
v zivote sa deje ze stretavas ludi, kecate, spoznavate sa. bez ohladu na to, ci si zadana alebo nie. no a niekedy stretnes niekoho a tak ti sedi, ze akosi chces byt s nim.
no a ak je to ten pravy, tak sa bude aj dalej stretavat s ludmi, kecat a spoznavat. a vobec ho nenapadne pozret sa na inu zenu s tym, ze by ju vymenil za to najlepsie co ma-za teba..a potom ho ty posles dopice, lebo on nevie na co myslis a sa ti nevenuje, nerozumie ti a tym padom ta vlastne nema rad. (optional: a ani nikdy nemal a cele to bolo vypocitave z jeho strany)
Kedysi som mala zasadu nikdy nevystartovat po zadanom chlapovi... ale stali sa veci a zistila som ze je lepsie byt na mieste stastnej milenky nez utrapenej zeny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Proste ruky preč od neho.
Každopádne, môj názor znie... nerob iným to, čo nechceš aby sa raz stalo na oplátku tebe
"There's a natural law of Karma that vindictive people, who go out of their way to hurt others, will end up broke and alone" Sylvester Stallone
Skus si predstavit, ako by si sa na jej mieste citila ty. Myslim, ze si to nezasluzi ... Ked je zadany, vobec mu neplet hlavu.
Ak ma dievca a predsa ti prejavi naklonnost hoci len raz, taky si ani ziadne dievca nezasluzi.
No a k téme - ja by som to nechala tak.
inak strasne vela komentov je tu typu: kasli na to, uz ma dievca..tebe by sa isto nepacilo keby sa s tebou tvoj rozisiel, lebo stretol niekoho (zaujimavejsieho, atraktivnejsieho,pri kom sa citi fajn).. Toto mi pripada tak, ze ked si niekto najde partnera, tak je to zakonite na cely zivot
"Ak ma dievca a predsa ti prejavi naklonnost hoci len raz, taky si ani ziadne dievca nezasluzi." jasnee,lebo laska je fakt ovladana rozumom. ked s niekym som, tak stracam zaujem, nevidim nepocujem necitim, iba s tym, s kym som
a k otazke- ano, je mozny, pokial to bude chciet aj on.
napríklad môj frájko sa mi páčil už hodne dlho predtým jak sme spolu začali chodiť, ale keďže som vedela, že má dievča, neriešila som ho vôbec a počkala som, kým sa rozídu.... hold nie všetci máme chrbtovú kosť.
ak je to ten pravý, tak to skôr-neskôr príde aj bez toho, aby som ublížila nejakej tretej osobe, mne sa to potvrdilo..
ale!
asi by ti na mieste jeho holky nebolo fajn, keby ťa nechá pre inú....a ak to raz urobí jednej, môžeš to od neho čakať neskôr aj ty, keď ho omrzíš a príde nová zaujímavejšia
snaž sa tomuto vyhnúť a nejeb sa tam, kde ťa netreba (nehnevaj sa, nič proti tebe, ale nemám rada, keď niekto nevie počítať a pletie sa tam, kde treba len dvoch! 2! )
a inak možno aj @18
pozri, ked je to ozaj tak, ze si rozumeju a vedia kecat hodiny a bla bla, tak si to uz vsimol aj on. a ked sa rozhodne on, ze by chcel byt so zakladatelkou fora a ona s tym bude suhlasit, tak budu.
pri rozchode (akomkolvek) je vzdy niekto smutny a je mu ublizene.
v zivote sa deje ze stretavas ludi, kecate, spoznavate sa. bez ohladu na to, ci si zadana alebo nie. no a niekedy stretnes niekoho a tak ti sedi, ze akosi chces byt s nim.
no a ak je to ten pravy, tak sa bude aj dalej stretavat s ludmi, kecat a spoznavat. a vobec ho nenapadne pozret sa na inu zenu s tym, ze by ju vymenil za to najlepsie co ma-za teba..a potom ho ty posles dopice, lebo on nevie na co myslis a sa ti nevenuje, nerozumie ti a tym padom ta vlastne nema rad. (optional: a ani nikdy nemal a cele to bolo vypocitave z jeho strany)